onsdag 1 augusti 2012

Födelsedag för yngsta sonen!

Första Augusti 2012. Idag fyller vår yngsta son 20 år, otroligt men sant :) Han kom hem från Prag idag,alldeles lyrisk efter en toppenresa, jättekul! Jag hjälpte till på F&S lunchpass idag,men blev helt slut efter passet, har ont i mage och bröst och mår inte hundra....
Maken fixade tårtan idag, och till TVns surr från London så somnade jag på eftermiddagen i soffan..välbehövligt. Men det blev en Ipren när jag vaknande. Efter födelsedagsmiddan som bestod av spagetti och köttfärssås, så slappar jag i soffan,fortfarande trött. Njuter av filmen "Försoning" på kanal 8, om ni inte sett den filmen gör det! Och hörrni, tack för alla fina kommentarer på min blogg! Jag vilar nu vidare...

9 kommentarer:

Blåklinten sa...

Då säger jag grattis till grabben också. Ja, tiden går så himla fort, vart tar den vägen?
Jag förstår att din grabb haft det bra i Prag, min åker ju dit imorgon. Och då kommer vi hem från Rom. Sen väntar en vecka på Nord Koster, där skiner ju alltid solen sägs det;-) Vi får väl se!! Ha det gott!

Eva sa...

Det verkar som att du har fått en liten bacill eller annat som rör runt i kroppen på dig. Det betyder att du ska vila tills den är väck :)!

Grattis till sonen!

Kram

Agneta sa...

Grattis till dig och sonen!

Anonym sa...

Grattis till sonen! Åh du se till att vila och ta hand om dig!

Taina sa...

Men Guuu så trööökit (som de säger i Hofors) att du blev sjuk just denna dag. Men grattis till grabben och hans stora dag. 20 är ju speciellt. En annan närmar sig ju host-host ett något högre tal.

JaanaM. sa...

Roligt med sonen, och hans resa!
DU måste ta det lite lugnt med jympandet om du inte är helt frisk...

Anna Malmborg sa...

Snygg tårta! Och grattis till sonen!

Västgötskan sa...

Åh, Prag vill jag också åka till! Avis! ;-))

Grattis till sonen!

Kram M

Mallan sa...

Vad är det gula han tryckt in på sidorna i tårtan? :-) Kram