fredag 2 maj 2014

Paris here we come!!!!!

Ikväll var det sista programmet "Inför ESC 2014 i Köpenhamn", och nu börjar jag fatta att jag- tack vare min schlagerkompis, verkligen ska åka dit och få se finalen på plats!!!! Men det känns fortfarande overkligt!!! Overkligt är också att i morgon bitti flyger vi ner till Paris!!!! Där ska vi fira just min schlagerkompis som fyller jämnt...det ska bli sååå roligt, men har fortfarande inte packat färdigt....svårt att planera vad man ska ha med sig! Sista gången (och den första gången) jag var i Paris var jag gravid med äldsta sonen, de var i april 1990..och det jag minns mest var att vi gick och vi gick i dessa tunnelbanegångar....och jag blev lätt lite trött....
Nu är jag inte gravid, men lite äldre...kan det månne stoppa mej?!

6 kommentarer:

JaanaM. sa...

Härligt med Paris-resa!

Kicki sa...

Tror inte det...du är så sprudlande och verkar ha massa energi! Ha så skoj i Paris, en stad som jag inte har varit till ...än!

Blåklinten sa...

Tror absolut inte att det stoppar dig ;))
Ha en fantastisk resa.

BP sa...

Det är nog ingenting som kan stoppa dig i denna underbart vackra stad. Njut av alla sevärdheter, det finns ju ett antal att beta av. Å alla bistron som finns överallt tillåter ju en massa välbehövliga pitstops också;-)

Home2tiny sa...

Ååå underbara, romantiska Paris, njuuut o ha det bäst. Kramisar Tina

Helga sa...

Jag tror nästan du reser mer än vad jag gör. Träffade din man igen men han hade fullt upp med ett tekniskt fel på en maskin som skulle gå till Athen så jag hälsade inte den här gången. Jag jobbade ombord på den flighten och vi kom iväg så småningom.