tisdag 16 september 2014

Från Malta till Stockholm

Fick foton från makens mobil idag. Här är jag och äldsta sonen på takterassen hemma hos yngsta sonen och hans flickvän på Malta

Ett riktigt fint foto, om det inte var för den svarta soppåsen...

På sonens gata i Sliema, Malta...

...är steget ganska långt till Stockholm! 

...visst är det vackert?! Bilderna är tagna genom fönstret på Fotografiska

...Stockholm i mitt hjärta!

Stadsgårdskajen med ståtliga fartyget Birka!

Promenerade upp till Söders höjder och hamnade på " Greken på hörnet"

Mycket goda fetaostfyllda grekiska biffar hade de!!!
Ännu en ledig dag för mej och maken. Vi har länge pratat om att gå på Fotografiska museet i stan, så idag gjorde vi slag i saken! Det var bara en utställning, så vi behövde bara betala halva priset för att gå in. Det var mycket speciella fotografier av Anders Petersen. Utsikten från caféet var fantastiskt! Middagen blev på en grekisk restaurang. Sen promenerade vi till Medborgarplatsen och tog pendeltåget hem från Stockholm Södra, en helt vanlig tisdag...mysigt!

3 kommentarer:

BP sa...

Stockholm är världens vackraste huvudstad, men med tanke på endast sju grader i morse skulle jag nog tänka mig att byta ut Stockholm mot Malta fr o m nu ungefär till mars eller så;-)

Home2tiny sa...

Älskar Stockholm o önskar att jag kunde besöka vår vackra huvudstad lite oftare. Sv ponchon har jag köpt på Gina Tricot, ett riktigt fynd som jag användet nästa dagligen. Kramisar Tina

Anitas Malta sa...

Tycker att jag känner igen gatan din son bor på. Själv bor jag på Sir Luigi Camilleri Street lite längre ner. Vilket sammanträffande ! Eller har jag fel. Nej, den stora bouganvillan på din bild är ett tydligt bevis. Kul !! Hoppas han trivs lika bra som fisken i vattnet ;-)

För övrigt väldigt fina bilder från min forna hemstad, underbara Stockholm. Vilken fantastisk sommar ni haft !! Nästan varmare än här :-) Hoppas du hade en skön vistelse här på ön !! Ha en skön helg :-)