måndag 15 september 2014

Indivina-en räddare i nöden!

En underbart vacker ledig måndag. Sovmorgon, samtal med maken över en sen frukost. Förberedde mej för jympan genom att gå igenom passet. Vilade en stund på eftermiddagen å laddade för passet,som var jättekul ikväll, jag var taggad för det var så många motionärer där! Och så var det det där med klimakteriebesvär....jag trodde att jag kunde sluta med mina östrogentabletter efter ganska många år,så när sista kartan var uppäten, så hoppades jag att jag inte skulle få några värmevallningar! Men ack vad jag bedrog mej, det gick någon vecka och sedan började vallningarna igen, värst är att vakna på natten av dessa svettningar. Ny tid hos gynekologen har jag inte förrän i oktober. Döm om min förvåning när jag för några dagar sedan råkade titta i medicinskåpet och hittade två glömda kartor med mina östrogenpiller!!!! Underbart, har nu ätit dem i några dagar, men än har de inte "kickat" in, fortfarande vallningar....men jag väntar och väntar...

3 kommentarer:

BP sa...

Ja, det inlägget började ju perfekt. Åsså blir du grymt personligt och pratar om något som i vanliga fall är ju totalt tabu. Bra Susjos, väldigt bra! Å jag är glad att du hittade två extra kartor.

PS. Levde på Östrogen i många år. Vilken underbar uppfinning - fick inte klimakteriebesvär alls tack vare dessa underbara piller:-) DS.

Eva sa...

Har inte hamnat där än, men det kommer säkertligen.

Tur man ibland är glömsk så att man kan överraska sig själv :)

Kram

BP sa...

Svar: Sandra förlöstes ju hos "dig", fast du befann dig ju på Malta. Radde visade bilder på "teamet" som förlöste henne, men jag upptäckte inte din schlagerkompis heller.
Allt gick på 1 1/2 timme, men det var kritiskt, då Sandra kom ut med rumpan före. Nu har stackars tjejen en sträckskena på sig... i 12 veckor. Tur att hon inte kommer att minnas.
Hon och föräldrarna ska till KS imorgon bitti för byte av skena kl. 10:00.