måndag 29 september 2014

Idag skulle pappa ha fyllt 80 år!

...idag skulle den här unge mannen ha fyllt 80 år! Ja,mamma och pappa fyllde år dagarna efter varandra. Nu har vi foton och minnen kvar! Just fått veta av min bror att gravstenen nu är renoverad och komplett däruppe på Skogskyrkogården i Falun. Idag har jag också skickat in bouppteckningen efter pappa, denna soliga september måndag.

Jag har med hjälp av musikredigeringsprogrammet Audacity idag blivit ( tror jag!) färdig med mitt Indoor Walking pass- jag har tagit den mesta musiken från kursen, men lite schlagers har minsann också lagts till! Nu ska jag "bara" gå igenom passet och se om det funkar!   Måndag betyder jympa, så jag var tvungen att snabbt gå igenom det passet också innan jag åkte till F&S och körde det. Tur man har lediga dagar !

5 kommentarer:

BP sa...

Vet du, det är nästan kusligt - men mina svärföräldrar fyllde också år dagarna efter varandra. Svärmor vad född på Halloween, svärfar dagen innan å de var exakt lika gamla.

Nej, jag är inte ett dugg skrockfull, men visst är vissa sammanträffanden aningen... märkliga...

Ama de casa sa...

Vissa dagar är verkligen speciella. Vi kommer att hamna där, allihop. Men det är bra att det finns människor som minns...

Stor KRAM till dig och de dina!

JaanaM. sa...

Kramen!

Och bra jobbat av dig med IW-passet!

Shamrock sa...

Jag provade Indoor Walking och tyckte att det var jättebra (det var som att jogga men inte lika stor belastning för fötterna). Men nu har de ställt in det passet som jag kunde gå på. Typiskt

Lennart sa...

Min pappa dog plötsligt i min famn morgonen den sista mars 2012, en vecka innan han skulle fylla 61. Det är det värsta jag har varit med om. Jag tycker att det var alldeles för tidigt och det finns saker vi inte hade hunnit prata färdigt om. Han hade även planer om vad han skulle göra när han blev pensionär och fick sin fritid. Efter det känner jag att det är bara att göra vad man tänker på och ta vara på tiden. Tyvärr finns det inga garantier för livet, det är bara att ta det man får.