lördag 15 november 2014

Grå novemberlördag

November månad, hur kan en månad vara så grå? Nog en av de månader som jag gillar minst... idag har det knappt ljusnat. Jag undrar i mitt stilla sinne varför jag inte väljer att åka till solen i november,hm, något att tänka på inför nästa år! Vi åkte till "Stinsen" jag och maken. Jag för att prova på en "IW kollegas" testpass, och det var i alla fall ett lyft denna dag att till  härlig musik få röra på sig. I morgon blir det Stadsteatern!

6 kommentarer:

BP sa...

Håller helt med dig! Tre veckor utan ett enda stycke sol. Man blir ju deppad... å då r´tar jag ändå vitamin D piller.
Vi åkte förbi ditt Stinsen idag. Vi var så desperata att vi besökte Cykelmässan på Kistamässan idag. Kan du tänka dig???!!!

Började med en utmärkt lunch där åsså blev vi totalt vilse. Cyklar är då verkligen inte vår grej märkte vi. Men vi tackade för färgterapin:-)

JaanaM. sa...

Jag bara orkade inte med IW-passet.... :) Får väl komma när du kör. Är lite rädd för maskinerna... Hahah....

Ama de casa sa...

Är november grå? Nu förstår jag inte hur du menar... ;-)

Stinsen... Det ger mig en liten nostalgikänsla. Det tog oss 5-10 minuter att gå dit hemifrån. Från början var det bara en Mercedesaffär där. Inte lika användbart, kan man säga. Har aldrig köpt en Mercedes...
:-)

Helga sa...

Jag flög tur och retur Gran Canaria igår och kunde gett mycket för att få stanna en vecka eller två.

Villa Freja sa...

November är en perfekt månad att fly landet på. Å vad jag drömmer om den där lägenheten på Teneriffa. Där skulle jag vistas alla novembrar... :) Kram.

Hovdamen sa...

Ja det kan jag rekommendera, en resa till solen, den sitter fint nu;-)