måndag 10 november 2014

Nya jackor och direktsändning på gång!

Vad göra en grå måndag som denna (förutom en välbehövlig sovmorgon!!)? Jo, hamnade i Vällingby igen där jag såg en sån snygg jacka när jag var där i fredags. Det var en Tommy Hilfiger jacka, men den var alldeles för dyr! Suckande gick jag ut från butiken och hittade istället en Esprit butik ...och se där, där fick jag två jackor för samma pris som Tommy Hilfiger jackan skulle ha kostat ( eller t.o.m ett par hundralappar billigare!) Jag beställde ju hem en jacka via postorder från just Esprit, men ack va fel det blev,fel färg och fel storlek, så den skickades tillbaka.  Nu är jag riktigt nöjd med dessa två, en lite tunnare och en mer tjockare vinterjacka. Så kan man göra för att bli glad en grå måndag som denna.
Jympan ikväll gick bra, men jäklar va matt och trött jag är fortfarande efter helgen. I morgonkväll ska jag och kompisen vara publik på TV4 i programmet "Jenny Strömstedt"- det får ni inte missa!

4 kommentarer:

Susanne sa...

Så himla snygga jackor.
Sv: Tackar, gillar den klockan intensivt. Använder armbandsur mest som smycken. Kramkram

Anonym sa...

Snygga! Åh är de billigare än den man spanade in först men ändå lika snygg och skön så är det ju toppen! Måste nog kolla in Esprit. Den beiga var super snygg!

BP sa...

Esprit och Desigual är mina favo märken:-) Jackorna får med andra ord MVG!
Om jag inte glömmer så ska jag kolla tv 4 ikväll. Tittade på fotbollsgalan igår kväll och har ett och annat att säga om tv 4 , tyvärr....

Ama de casa sa...

Jackorna är ursnygga! Duktigt fyndat :-)

Jag väntar nog med att titta på Jenny (och dig) tills det ligger på webben. Jag betalar mig fri från reklamen, nämligen :-)