torsdag 6 november 2014

Laddar för Svettisdagarna!


"Den 8-9 november samlas nästan 2 000 Friskis&Svettis ledare på Kistamässan i Stockholm för att ta del av vårens passnyheter och för att få inspiration och fylla på med den senaste kunskapen om träning. SVDA, eller Svettisdagarna som det också kallas för, har växt sedan starten 1995 och är nu ett av Sveriges största träningskonvent."

Snart är det dags igen för svettisdagarna!!! Ska bli så kul att få inspiration i F&S anda hela helgen! Börjar lördagen med incheckning och -som det brukar- ett härligt välkomnande för oss alla innan alla pass och föreläsningar drar igång vid 10-tiden. Jag börjar med ett Indoor walking pass : 
  Kraft och flyt
(gästinspiratör, Indoor walking, intervallpass, tuff träning)

Konditionsträning med stor träningsglädje till en skön mix av energigivande musik som man känner igen. Vera som leder passet kommer från träningscentret Inpuls i Luleå.

Blandar dagarna med en hel del IW, men även jympa och så lite yoga! Ska bli så kul, även fast jag är lite orolig för de tidiga mornarna för nattarbetande mej!....


4 kommentarer:

BP sa...

Alltså om du gillar mig, vilket du borde göra efter att vi följt varandra i några år - så önskar jag mig bara att du ger mig lite av din energi. Den här dagen tog (nästan) musten ur mig.

PS. Blir alltid så deppad den här tiden på året - hatar vintern;-) DS.

Ama de casa sa...

Jag förstår att det måste vara otroligt inspirerande att träffa och utbyta erfarenheter och tips med likasinnade.

Fast mig kommer du nog aldrig att hitta där... Förresten, du kan stryka det där "nog" i förra meningen ;-)

Jag tror det är större chans att vi ses på nån schlager nån gång :-)

fialia sa...

Det låter super och det går nog bra, oss natt arbetare emellan.
ha de Fia

Ama de casa sa...

sv: Åh! Hoppas att Sthlm Tapas kommer till New York - ännu en anledning att besöka stan :-)