tisdag 4 november 2014

Tidig morgon

Vaknade redan kl 05.20 i morse och kunde inte somna om! Min man blev väldigt förvånad att jag var vaken vid den tidpunkten och kunde vinka hejdå till honom när han vid 05.30 åkte iväg till jobbet.  Å inte kunde jag somna om, så det blev gröt och ägg i sängen, och passade på att se några program via svtplay och tv4play på mobilen när jag ju fick en lååång förmiddag. Men på eftermiddagen efter ärenden på banken, så började jag bli sömnig, så för att orka kvällens aktiviteter var jag tvungen att vila lite. Träffade sedan en väninna över en bit mat i centrum och sen blev det bio. Någon som har sett Bröllopskaos? En fransk komedi, som sägs vara en feelgood film i klass med "En oväntad vänskap". Nja.. säger jag..en knapp trea av fem. En recension här som jag kan skriva under på .

3 kommentarer:

BP sa...

Det kallas för sömnrubbningar, vilket nog de flesta som jobbar natt drabbas av. Stackarn, men nu har du ju några dagar på dig för att "normalisera".
Lika dåligt som du är på fotboll, lika okunnig är jag vad gäller film;-)

Ama de casa sa...

Oj. Vid den tiden är jag knappt kontaktbar... Ja, om det inte gäller ett tidigt flyg eller så, då kan till och med jag vara alert vid den tiden :-)

Ama de casa sa...

sv: Priset på en stor stark ligger väl ungefär på 2,50 - 4 euro här. Billigare på småställena en bit från stranden. :-)