söndag 23 november 2014

Många barn blev det...

Slängde äntligen balkonglådsblommorna häromdagen, och köpte tallris och satte ut lite belysning. När min man kom hem från jobbet så undrade jag om han hade sett "pyntet" där utanför när han kom in....tror ni att han hade det???

Natten på jobbet blev intensiv men kul. Tre små barn hjälpte jag och min uska till världen. En flicka först som läkaren ville ta ut med sugklocka, men jag motade honom och sa att vi måste få prova krysta först. Satte upp kvinnan på en förlossningspall och fyra krystvärkar senare var flickan ute! Härligt! Nästa tjej stod på knä och krystade så fint ut en pojke. Och på morgonsidan så krystade den tredje mamman ut sin pojke så fint, liggandes på sidan! Nu har jag sett Carola i "Så mycket bättre" och gråtit till Orups version av "Främling"- så nu måste jag bättra på sminket och rusa till jobbet...tjing!

6 kommentarer:

Rantamor sa...

Imponerande att du hjälpt tre barn till världen på en natt....
Underbart !!
Och så mycket bättre med Carola kan jag verkligen vara utan.
Snacka om mediak.t brud.

Tjingelingen.

BP sa...

Börjar med ett gott skratt:-) Maken min är väldigt observant (för att vara kille alltså) och märker varje gång när ja varit hos frissan. Men när jag gör nå't i lägenheten eller på balkongen ser han det inte. Killar eller;-)

Grattis till tre nya världsmedborgare som du hjälpte till världen. Å suveränt att du hejdade läkaren som självklart trodde på världens bästa barnmorskans omdömme:-)

Ullebulle sa...

Grattis till förlossningarna… :)

Fröken Blund sa...

alltså. om jag fick leva om mitt liv så är det inte mycket jag skulle ändra på. men en sak.
att få ha ditt jobb. det skulle vara helt fantastiskt.
fast det är klart...jag skulle ju kunna utbilda mig, till uska på gamla dar? kanske det kanske...

Fröken Blund sa...

och sen vill jag bara säga en sak till, att jag menar inte att jag skulle ha just ditt jobb.
utan mitt eget, fast som barnmorska då då.
jag vill ju inte vara tjuv och ta nåns jobb. det var bara det. och nej vänta. en sak till.
tänk att gå ifrån ett jobbpass och känna att man varit med om att sätta tre små barn till världen...jag undrar hur man hämtar sig efter en, nej jag menar tre såna adrenalinkickar...gör man det?

Ama de casa sa...

Men? Här har ju jag kommenterat... Undrar vart den tog vägen? Jag misslyckades väl med den där verifieringen som vi "icke-blogger-bloggare" får stå ut med nu igen...

Jag skrev att det måste vara ett helt underbart jobb du har när allt går så bra :-)