tisdag 11 november 2014

Jenny Strömstedt

Inte helt nytt för mej att vara med som publik i direktsändning, efter alla härliga deltävlingar i Melodifestivalen och ESC, men ikväll var det lite annorlunda...eftersom det var ett helt annorlunda program- på många sätt! "Jenny Strömstedt" handlade ikväll om att leva tillsammans som en familj med 3 vuxna. Är fascinerad över hur avslappnad och proffsig Jenny Strömstedt är, och familjen som träder fram i tv, imponerande! Ser ni programmet på tv4 play, så kan man faktiskt se mej och väninnan skymta förbi ett par gånger i början av programmet när alla gästerna kommer in (vi sitter till vänster längst fram),roligt var också att hon bakom kameran i programmet även är kollega till mej,som både jobbar som barnmorska alltså och frilansar som "kamerakvinna"- jättekul att träffa henne på på plats.

7 kommentarer:

JaanaM. sa...

Spännande program! Tittade på den, eller rättare sagt lyssnade mest... :)

Anni sa...

Jag har också fått uppfattningen att hon är lugn, samlad och skicklig. det märks både på Nyhetsmorgon och i andra sammanhang. Såg dock inte programmet igår, det kanske finns på Play ett tag.
Ni hade inte boorna med er? ;-)

Vad gäller att gå på herrtoa så har jag gjort det medvetet flera gånger. Bl a i Colosseum i Rom förra sommaren. Lååång kö till damernas och ingen till herrarnas, som vanligt. Likaså på Disneyland i Paris, med dottern som då inte var så gammal - hon var väl inte helt lycklig ;-)

BP sa...

Ja du! Jag kollade faktiskt programmet för din skull:-) Ville se dig. Kom in två minuter för sent uppenbarligen och missade dig:-(
Efter en kvarts spanande gav jag upp...
Men nu ser jag dig irl på selfien med Jenny. Du lyckas då alltid att bli fotad med kändisar:-)

Ama de casa sa...

Ska kolla sen ifall jag kan se dig :-)

Hovdamen sa...

Så kul att vara med på plats. Det är faktiskt ett riktigt bra program även om jag inte sett det så många gånger. Jag har ofta somnat i soffan innan dess....

Fröken Blund sa...

Åh! Hon är fantastisk!
och nu har ju jag fått turen att få jobba tillsammans med henne, så jag tror jag vågar påstå att hon verkligen är helt fantastisk även på "riktigt"

Kul att du var där!
Kram!

Shamrock sa...

då får jag kolla in Play, jag missade början av programmet (och visste ju inte att jag skulle kolla efter dig)