måndag 10 november 2014

Ännu en träningsdag och ett litet misstag på herrtoa!

Sovit som en stock i natt till klockan ringde 07-gäsp!!!! Började svettisdag nr 2 med "jympalabbet"- fantastiska tips på att göra jympan ännu bättre och roligare. Sen bidde det "Yoga för löpare och andra stela", aj! God lunch innan IW55, sen var mina ben nöjda! Men började ändå med sista jympapasset "Happy feet,happy mind"- men gav upp efter ett tag. Hem och förbereda "farsdag middag" . Sonen kom nämligen över ikväll och firade sin pappa, som kom hem från jobbet sent ikväll och blev så överraskad av både sonen, middag och god tårta!

F&S bjöd alla 2000 deltagare på lunch denna helg och en uppsjö av bananer, clementiner och äpplen! Vilken fantastisk träningshelg vi har blivit bjudna på, inspirerande och så roligt! 

Jag gjorde bort mig idag, ni vet herrarnas toalett på ett F&S event står ju nästan tomt- vi är ju fler tjejer än killar -så både igår och idag gick jag in på herrarnas, men idag stod då just en herre....vid en urinoar (heter det väl?)...jag gick snabbt förbi och in på toaletten. Där blev jag sittandes tills jag inte hörde några mansröster längre, då smög jag upp dörren och rusade ut. Hm, hade helt missat denna urinoar igår? Hehe...
Nu är jag så rödögd av trötthet,så det blir nog inga problem att sova i natt heller, gudskelov är jag ledig i morgon- undrar bara om mina ben håller för mitt jympapass?!

5 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Det kan inte varit många killar som besökte den toan... jag menar även om du inte såg urinoaren så borde du ha känt lukten;-)
Stanna kvar i sängen idag, grått och trist ute!

Ama de casa sa...

Haha! Jag har lyckats med samma sak en gång i Umeå när jag var ung. Fast jag visste inte att det var en herrtoa. När jag passerade typ fyra pissoarer på min väg mot toan så tänkte jag
- Lustiga handfat?
Det stod ingen där just då, men sen kom det karlar i en strid stöm och jag satt på toa lääänge innan jag var tvungen att bara fatta mod och gå raka vägen ut med bestämda steg :-)

Rantamor sa...

Vad duktig du är med ditt tränande, säger jag igen å igen.
Klart att du kan gå på herrarnas toalett, bara att blunda lite....
hahahaha...

Tjingelingen från Rantamor.

Shamrock sa...

Det där med att det aldrig är kö på herrarnas är lite orättvist tycker jag

JaanaM. sa...

Vilken härlig bild du fick på jympalabbet! Vilken helg vi hade!!!