fredag 20 maj 2016

Födelsedag!

Idag fyller min kära man år, båda jobbar vi , men jag (som aldrig brukar åka och handla mellan nattpassen) åkte upp till Coop för att i alla fall köpa lite blommor och lite god delikatessmat dagen till ära,även hans favorittårta i form av bakelse slank ner i varukorgen: prinsessbakelse! Så tacksam för att han står ut med mej och mina ideér!

Blommor och kort!
Någon mjukstart blev det inte på jobbet i natt, det märks att BB Sophia har stängt nu. Full rulle hela natten, gick inte att hänvisa någonstans, även Södertälje och Uppsala hade fullt. Såg inte mina kollegor på hela natten, ingen hann sitta ner. Man fick ta en banan i farten för att få något i sig! Hjälpte en stor flicka till världen under natten, för den andra kvinnan som vi hade hand om under natten var det dags att föda då vi skulle gå hem,så där hann vi inte vara med. Halsen blir sakta men säkert bättre, men knaprar ipren och alvedon var sjätte timme...suck. Nu mot jobbet igen!

9 kommentarer:

Ditte sa...

God sen kväll! Den spanska terrassen anropar med + 22 och skickar varma, förhållandevis i alla fall, hälsningar till maken på födelsedagen.
INgen rast och ro för dig i natt. Skönt atdet i alla fall finns bananer nu när alla ska föda i dessa tider och det är fullt i härbärgena. Ja, så var dye ju för sådär en 2016 år sedan också...Inte mycket har alltså hänt vad gällee platstillgången.
Kanske natten blir lugnare och du hinner med två bananer i farten.
Många tankar och kram1

BP sa...

Stort, stort GRATTIS till din man! Ni kommer säkert att fira när ni möts i dörren någon gång - alltså jag menar när ni är lediga samtidigt någon gång.

Gillar ert äktenskap, som är väldigt likt vårt, trots att vi inte jobbade skift. Ni nöter lika lite på varandra som vi. Å din man somser så himla sympatiskt ut verkar också veta vad som är bra för honom:-))))))

JaanaM. sa...

Grattis så här i efterskott! Härligt att hinna fira mellan jobbpassen. Hoppas natten som var, va lugnare

Gerd ♥ sa...

Grattis i efterskott och önskar dig/er lite lugn och ro nu på helgen.
Ett fantastiskt jobb som du gör, men synd att ni ska "gå på knäna" man behöver energipåfyllning.
Kram!

Ama de casa sa...

Stort GRATTIS till maken! :-)

Prinsesstårta är också Anders favorit, fast det är inte helt enkelt att få tag på det här. Det gör att det blir extra festligt när det väl sker :-)

Hoppas denna natt blev lugnare då.

znogge sa...

Prinsesstårta ska det vara! Så är det bara :D Skönt att halsen känns bättre.

Ha en bra lördag!

Comsi comsa sa...


*** Grattis till mannen ***
Jag förstår inte dessa dumheter att stänga, det fattas beslut som kan få förödande konsekvenser. Stor kram till dig ♥

House and Garden by Bia sa...

Kom ihåg man blir inte äldre, bara bättre, haha...
Hoppas bakelsen smakade bra ;))
Trevlig helg !!
Kram bia

Rantamor sa...

Grattis till din gubbe, och så får jag skriva att jag är så imponerad av dig och ditt arbete...
världens bästa jobb att få hälsa nya medborgare till världen...

Tjingelingen från Rantamor.