onsdag 25 maj 2016

Full fart på jobb och jympagolv

I natt satt jag i telefonrådgivningen, och det körde i hop sig på morgonkvisten. Flera sjukhus ringde till oss och undrade om vi kunde hjälpa dem, men vi hade överfullt. En omföderska hann precis komma in, efter fyra minuter så födde hon sitt barn. Lämnade över en kaotisk avdelning med för få händer och för många patienter....ska snart dit igen och ta över igen...hoppas på en dräglig natt.
Idag när jag vaknade så var det dags att åka till F&S för att köra mitt IW pass,så härligt att vara igång igen. En motionär som även går på mitt jympapass berättade att hon varit så sur och eländig förra måndagen,så hon funderade på att inte ens gå på jympan,men kom iväg på mitt pass där jag stod med blingbling armbanden på från ESC, och hon berättade att då blev hon glad igen! Sånt värmer att höra! Bilden är från förra året, då jag just kommit hem från Wien där ju Måns vann!!!! Rörelse och musik, det blir man glad av!

8 kommentarer:

BP sa...

Den positiva kommentaren av motionären var nog precis vad du behövde efter denna kaotiska natt. Men så kan jag också föreställa mig att du med din positiva energi smittar av dig till precis alla i din närhet. Troligen också på jobbet.

Håller tummarna att din önskan om en dräglig natt går i uppfyllelse!

Ami sa...

Visst är det roligt när man får uppskattning! Och du verkar alltid så pigg och glad :)
Hoppas denna natten blir lite lugnare!
Kram

House and Garden by Bia sa...

Herregud...efter fyra minuter födde hon sitt barn !!...oj för mej tog det flera dygn !!!
Hoppas allt är bra med dej !!
Kram

Ama de casa sa...

Du är helt fantastiskt duktig på att sprida glädje!

Stor KRAM till dig :-)

Ditte sa...

Helt klart blir man glad av både rörelse och musik och du är denperfekta inspiratören. Jag skullle gärna åka en bra bit till ditt pass för villken glädje och energi du förmedlar. Lovar att inte gnälla...
Vad roligt med beröm och dte är du verkligen värd.
Oj, tänk att föda barn fyra minuter efter att en är på plats....
Kanske lite lugnare i natt...Önsketänkande!
Stor kram!

znogge sa...

Vilket gott beröm! Jag tycker det spelar väldigt stor roll vem som leder ett pass! Så är det bara :D

Comsi comsa sa...


Tycker det är så sorgligt, vi vet ju att inte ens kulmen är nådd utan det kommer ju bara bli värre.... Är det meningen att vi skall lära oss föda själva tro? Stor kram till dig ♥

Susanne sa...

OMG, hur ska sommaren när alla ska ha semester.
Kramar