onsdag 1 juni 2016

Ännu en resa bokad!


Idag börjar sommaren, älskar denna text just idag!!! 

När både maken och jag ska jobba hela helgen som kommer,så passar vi på att ha fredag idag! Började med en öl medans grillen blev varm...

Grillad kyckling, bulgurrester från helgen piffades upp med fetaost,broccoli och tomater..smakade mums med ett gott rödvin!

Kvällen blev inte sämre när svt visade en favorit i repris,sjöng med och ögonen tårades! ( är extra känslig efter nattjobb och vin i magen ...eller i huvudet!haha!!) Natten som förresten var lika intensiv som vanligt,där vi hjälpte två barn till världen, en stor pojke och en ännu större flicka, som fick hjälp att komma ut med kejsarsnitt då det visade sig att hon låg med stjärten först och mamman börjat utveckla en havandeskapsförgiftning.

Passade på att boka en till resa ikväll...vi firar ju silverbröllop gudbevars... i september. När man har sån tidig semester i år är det också välbehövligt med lite ledigt i september, så man orkar jobba de mörka månaderna, så nu när septemberveckans semester är beviljad på jobbet är det dags att boka en Greklandssemester...denna gång till en ö där jag aldrig varit: Karpathos! Har ni varit där?

9 kommentarer:

Ama de casa sa...

Jag kollade också på Agnetha, fin dokumentär!

Grattis till semesterbokningen. Och du - vi gifte oss också i september för "några" år sen. Vi har en hel del gemensamt :-)

BP sa...

Så du/ni har också fastnat för Brooklyn! Vi älskar också deras öl som förresten bryggs i ett miktobryggeri i Hammary Hamn (bloggade om det för några veckor sedan). Tycker den ölen är helt suverän och ännu godare som fatöl faktiskt. Love it!

Stort GRATTIS till den bokade Greklandsresan. Har hört talas om Karpathos, men minns inte riktigt i vilket sammanhang. Jo just det - det var väl söder om ön som det egyptiska flygplanet försvann i havet - enligt BBC.

Sorry, det är inte meningen att vara en partypooper här. Men jag hade faktiskt aldrigt hört Karpathos förut. Så det ska nog bli en fin semester:-)

FREEDOMtravel sa...

Härligt med en resa att se fram emot! Har unte varit där...

Comsi comsa sa...


Såg också programmet, faktiskt för andra gången. :D)

Resor sitter aldrig fel å silverbröllop måste absolut firas, vad är bättre än att fira detta i härliga Grekland? :D))

Kram ♥

znogge sa...

När man väljer att ha fredag spelar ingen större roll! Så gott det lät :D

Ditte sa...

Tack för påminnelsen om ABBA och Agnetha Fältskog, har helt missat men jag kan nog se den på play. Hoppas! Här ser vi väldigt lite på tv denna årstid. Men idag så...
Mysigt att fira lite helg i förväg och det såg verkligen gott ut.
Karpathos har jag besökt ett par gånger under 80 och 90 talet då vi båtluffat i Grekland och jag tyckte om ön. Den var då inte alls så "tiristisk" som t.ex. Santorini, Kreta, Rhodos m. fl. Och det håller sig nog så. Bra val tycker jag och klart att ett silverbröllopp ska firas.
Di "text" tycker jag mycket om! Tack för den! Så somrig!

Milla sa...

Aldrig varit där, men Grekland brukar alltid vara helrätt!

Kolonilotta sa...

Har faktiskt aldrig varit i Grekland!
Tragiskt när jag tänker efter.
Men va härligt för er att komma iväg när ni firar så stort! :)
Vi firar tenn nästa helg!
Men det blir firande på hemmaplan.
Rätta mig om jag har fel. Men blir inte alla barn större och större när dom föds? Vad beror det på?
Härligt med grillat och mys mitt i veckan! :)
Strunt samma vad det är för dag. Eller hur.
Stor kram vännen.

Monica sa...

Vi var där för 2 år sedan. Den bästa semestern på länge!!
Åkte runt på moppe i 14 dagar och upplevde så mycket på denna fantastiska ö.
Kommer gärna tillbaka!
Kram