torsdag 2 juni 2016

Medelhavsvärme i Sverige

Den enda lediga dagen denna vecka har jag verkligen tur med vädret! Tokigt nog så vaknade jag redan kl 06 i morse efter 4 1/2 timmes sömn, så för att orka med dagen så blev det sängen igen vid lunchtid någon timme, vete tusan om jag blev piggare,somnade i solstolen på eftermiddagen! En bedrift jag gjorde idag var att ge mej ut i värmen,lite trött och seg för en joggingtur vid 18-tiden...gissa om det gick sakta...och gissa om det var varmt..kändes som om man var i Grekland!! En annan bedrift (känns det som) som jag just avklarat är att fylla i en ESTA-ansökan för att komma in i USA i sommar, fick göra om den en gång då de tyckte att jag fyllde i för långsamt! Å vilka frågor....mina föräldrars namn? Vad jag har för arbete? Kontaktperson ? Var ju där 2012, minns inte att det var så många frågor? Men nu är det gjort!

3 kommentarer:

Ditte sa...

Skönt med värme hemma och jag förtsår att Stockholm idag har haft några föer plusgrader äb vi haft. Men jag är sååå nöjd med +26 under dagen och +24 nu i kväll.
Hurtigt värre med joggingtur. Det haf´de jag inte mäktat med.
Ja, denna ESTA ansökan...Puh! Men skönt att det ordnade sig.
Önskar dig en bra jobnatt och kanske blir det tvilllingar. Borde vara dags snart.
Kram!

BP sa...

29 grader i Sollentuna - bra tajmat där när du kunde sova om i solstolen. Ett utmärkt sätt att få en fin solbränna jag säga:-)

Vi var i Vaxholm å då visade termometern på en display hela 31 grader. Enligt BBC har vi varmast och soligast i hela Europa just nu. Snacka om "global warming som det heter på engelska - betydligt bättre än att kalla det hela för klimatförändringar - åtminstone just nu;-)

Esta-ansökan fanns inte när vi besökte USA, men det var ju några år sedan också...

Ama de casa sa...

Härligt med den värmen - hoppas den håller i sig länge! :-)

Vi måste förnya vår ESTA när vi åker nästa gång, men jag antar att det är samma frågor som sist? Eller - förhoppningsvis - finns det en "förnya-knapp" att trycka på. Då behöver man inte missa tidsgränsen :-)