måndag 20 juni 2016

Hit och dit

Fyra timmars sömn i natt, dygnsrubbning som heter duga! Sov sedan till kl 13 för att orka med denna dag. Hade tid hos Hudateljén för att fixa färgning av bryn och fransar.

...sen direkt till F&S för att byta om och köra terminens sista jympapass! För att sen direkt åka till sonen med flickvän där jag också mötte upp maken, de flyttade ju till en mindre lägenhet i maj månad,och vi har inte varit där och hälsat på ännu,så ikväll var det äntligen dags! En jättefin liten etta där hyran är hälften så mycket som den tidigare tvåan, passar dem bra då ju också sonen planerar att plugga till hösten.
Nu ska här fokuseras på resan som närmar sig med stormsteg! Tack för alla tips...ska bli så spännande, och jag hoppas kunna blogga från mobilen i alla fall.

8 kommentarer:

BP sa...

Fullt upp som vanligt hos dig! Å du hann med allt såklart duktig som du är:-)

Å visst ska du vara semesterfin inför den efterlängtade USA-redan. Ska bli hur kul som helst att läsa om dina äventyr i väst:-)

Ina sa...

Härligt med bl.a. Brynfix, har just själv bokat en tid på onsdag. Ja vaknar man på natten kan man lika gärna fixa såna grejer ��

TantGlad sa...

Man ska måna om sig. Låter härligt.
Full fart hos dig förstår jag, och det går säkert bra att blogga ifrån mobilen. Själv bloggar jag ALLTID numer från mobilen.

TREVLIG MIDSOMMAR till dig, och ha det gott med alla äventyr.

Ama de casa sa...

Härligt med planering inför resan - ni har ju precis ALLT framför er nu :-)

Susanne sa...

Ska bli spännande att följa din USA-resa. I år blir det Europa på semestern, men nästa år blir det USA igen.

Comsi comsa sa...


Snart är det dags och ni är på väg...

Kram på dig ♥

znogge sa...

Det är tur att du har semester så att du hinner med allt ;-) Kul att få se dras nya lägenhet! Jag har ännu inte hälsat på son med flickvän i Stockholm men alla andra har varit där. Måst komma iväg...

Ha en bra dag!

Ditte sa...

Du har farten uppe så då är det bara att köra. Skönt att få "detaljerna" fixade till resan. Först avkoppling och sedan full fart. Är det kanske den moderna intervallträningen.
Ser fram emot att göra resan på nytt och säkert får jag komma till många för mig nya platser längs er "roadtrip".
Klokt av sonen med flickvän att flytta till en mindre och billigare lägenhet för boende i storstan kan dra iväg pengamässigt. Tur/skicklighet att hitta ett alternativ.
Önskar dig en bra dag!