fredag 10 mars 2017

Snabb bussresa och Mateustallrikar

Hann inte äta någon frukost på jobbet i morse, så jag köpte en smarrig wrap i pressbyrån på väg till bussen i morse ( tänk att jag åker buss till jobbet, otroligt, har inte fattat riktigt ännu att vi bor i Solna!) och så tidningen Metro för att läsa lite om mello på väg hem, haha, trodde jag ja! Bussen hem tar ju bara 6 minuter, hann ta en tugga av mackan och öppna tidningen,sen var det dags att kliva av!

Rea på all porslin på Åhléns gjorde att vi äntligen kunde köpa lite nya mattallrikar, från ljuvliga Mateus. De tallrikar vi har är från -80 talet, vita fina Arabia tallrikar, men nu vill jag ha lite färg! Smidigt att boka tallrikarna online, för att sedan hämta dem på Åhléns på MoS.
Nu stundar en natt till innan jag i morgon åker på Schlagerfest i Nacka, trots att jag har ett stenkast till Friends arena, där årets final i Melodifestivalen äger rum!

5 kommentarer:

BP sa...

Visst är det härligt med så korta bussresor till och från jobbet, även om du inte hinner med att läsa "morgontidningen".
Tack för tipset med Matteus tallrikarna. Det ska jag kolla upp. Vi har också tråkiga vita Rosenthal tallrikar från 1980-talet. Minns att du köpte några för ett par år sedan. Då fick du åka hela vägen till Lilla Magasinet i Täby om jag minns rätt. Inget fel på mitt minne hoppas jag;-)

Undrar varför du inte ser finalen på Friends? Fick du/ni inga biljetter?

Ditte sa...

Så mycket tid du sparar på att bo i Solna.
Tallrikarna är jättesnygga och visst är det roligt med färg.
Ja, Final i morgon, men jag är på en kortresa och räknar kanske med att bara se en liten del av finalen. Resultate får jag ju veta...
Önskar dig en rolig schlagerkväll i morgon.
Kram!

Gerd ♥ sa...

Ursnygga tallrikar!
Jag har hel mat- och kaffeservis vit Rosenthal i skåpet, används bara på jubileum, typ.
Sen har jag två andra fina serviser, de får duga livet ut...
Är du på plats ikväll på Mellon, eller inte?
Kram <3

Susanne sa...

Så snygga tallrikar.

Susanne sa...

Wow, vilka vackra tallrikar!! Det är nåt speciellt att få förnya lite i hemmet. Särskilt om man inte gör det alltför ofta ;).
Skönt att få kort resväg. Jag är ingen som gillar att pendla eller stå timmar i kö. Det är inte riktigt min grej ;) Finns annat roligt man kan göra med den tiden istället. Må så gott!!