torsdag 30 mars 2017

Svamp och korianderburgare

En gosig Maja börjar känna sig hemma i lägenheten.

Kvällens middag var verkligen annorlunda! Jag älskar svamp och koriander,så jag blev glad...förutom att jag är allergisk mot stjälkselleri-så den fick jag hoppa över. Min man klarar inte av vare sig svamp eller koriander, så jag stekte helt enkelt ett ägg till honom. Ostronskivling med färsk koriander och lime var fantastiskt gott. Hamburgerbröden var de godaste jag ätit, fluffiga och de smälte i munnen!

Idag var det dags för den sista teamträningen för denna termin, så hela eftermiddagen tillbringades på jobbet. Skönt att komma hem ikväll och njuta av -som det blir för mej, fredagsmys med ett gott Ripassovin och god mat. I helgen är det dags för jobb igen!

5 kommentarer:

BP sa...

Kan inte låta bli att asgarva här:-)))))))
Alltså du gillar inte stjälkselleri. Det gör jag inte heller om man inte fyller den med Roquefortost. Den kombon är oslagbar.

Å maken gillar varken ostronskivling eller koriander. Kan tala om för dig att min engelska make är totalt allergisk mot all svamp som inte heter "champinjoner". Själv älskar jag ostronskivling och speciellt koriander. Koriander älskar maken också.

Å att steka ett ägg åt maken din - hahaha:-)))))))

Härligt med en ledig fredag imorgon - NJUT!!!

Comsi comsa sa...


Här kommer jag in och frestas av mat till natten. Nu gäller det att stålsätta mig så jag inte går upp och äter. 😲😋🤔😔😴😭😨😇🍄🍞🌮🧀🍟

Godnattkram ❤

znogge sa...

Koriander kan jag bara inte äta! Finns inte en chans men man kan ju alltid modifiera efter tycke och smak. Skönt för dig med en lugn kväll före en jobbhelg.

Ha en fin fredag!

Ama de casa sa...

Lät himla gott det där! Jag tar "allt", både svampen, koriandern OCH ägget. Det ena behöver väl inte utesluta det andra? ;-)

Hoppas du får en lugn jobbhelg!

Ditte sa...

Håller här med BP. Selleristjälkar och rocquefortost är gott, men är man allrgisk hjälper ju det föga.
Vad gälle rmiddagen var det en udda kombo. Men kanske provas den vid tillfälle. Fint att hamburgerbröden smakade bar för så är ju inte alltid fallet.
Gillar tanken med att ha fredag en torsdag. Dagen i sig är ju inte viktig utan att man har det bra.
Kram!