tisdag 28 mars 2017

Ledig tisdag

Ledig tisdag och jag började dagen med en joggingtur i solen. Maken var också ledig idag, så vi fortsatte att tömma de svåraste flyttkartongerna som är kvar, vart ska vi förvara skokräm och diverse? Vi fixade och trixade, men har lite kvar att stoppa undan!

Idag kom också Mathems andra kasse som jag var tvungen att köpa för att få den första kassen till ett så bra pris. 

De italienska köttbullarna med vitlök,timjan och oregano smakade supergott med den suveränt goda basilikarostade potatisen.
I morgon är det dags att gå upp tidigt och åka till jobbet för en utbildningsdag...inte min bästa tid på dygnet, men det får gå. Innan sängdags så hinner jag med ett eller två avsnitt av "The Crown" på Netflix

7 kommentarer:

Comsi comsa sa...


Italienska köttbullarna tror jag skulle falla mig i smaken....
Jag har nog fått uppackat det mesta, nu är jag nyfiken på det som åkte upp på vinden, vet att där finns några saker jag trodde jag var trött på men som jag nu saknar.... Det är så roligt att bo in sig och att köpa nytt lite efter värt... Godnattkram ♥

BP sa...

Snart är ni klara med uppackningen av alla kartonger. Bra fråga - vart "lagrar" man skokräm... I vårt (gamla) kök finns det ett skåp som en gång i tiden troligen var ämnat för hshållspapper, skokräm och annat. Eller så är det vi som tolkade det så;-)

Italienska köttbullar - mums! Vilka minnen du väcker om mim favo italienare l'Incontro vid Vanadisplan. Den finns ju inte längre så jag bara dreglar i stället...

Maken följer The Crown. Jag tittade på Portugal-Sverige 2-3;-)

Hoppas du är inte alltför trött för utbildningen imorgon. Såg på ABC-nytt idag att barnmorskor ska få en rejäl löneförhöjning och att det ska satsas mera pengar på förlosningsvården. I believe it when I see it... och när du bekräftar det!!!

Villa Freja sa...

Det lät gott.
Härligt med en ledig dag.

znogge sa...

Hoppas att det blir en intressant och givande utbildningsdag trots den tidiga uppstigningen.

Kram

Susanne sa...

Det där med mindre utrymme när man flyttar, kommer att bli ett stort problem när jag ska sälja och flytta till mindre. Har iof redan börjat rensa bland kläderna men det är en evighetsmaskin eftersom jag hela tiden köper nytt ;)
Ha en trevlig onsdag och kram

Ama de casa sa...

Hmmm... Jag började genast undra var vår skokräm befinner sig? Var tvungen att fråga Anders, och vi kom med gemensam ansträngning fram till att den nog är i en låda i garaget. Troligen i den under felköpslamporna... :-)

Maten såg supergod ut också :-)

Ditte sa...

Man ställs inför en del frågor när man flyttar och kan få flytta om några gånger innan det funkar. Och ibland får vissa saker dela utrymme. (I alla fall hos oss.)
Och tänk så mycket grejer som ska få sin tildelade plats...
Att få maten hem är ju bra när man jobbar och har mycket om sig och med menyerna planerade. Just det kan jag tycka kör ihop sig ibland. Fantasin tryter. Dessa italienska köttbullar verkar väldigt goda med basilikapotatisen. Känner mig sugen på att leta efter receptet.
Önskar dig trots den tidiga morgonen för utbildning en trevlig och lyckad dag.
Kram!