måndag 27 mars 2017

Härliga måndag

Ljuvliga lediga måndag! Sovmorgon och återhämtning. Vågade ta med mig Maja ut på balkongen, vi bor ju på 4de våningen ,så jag är lite rädd att hon ska hoppa ner,men hon verkar vara rädd för höjder och ligger nöjt på golvet. Vi har stora funderingar på att glasa in balkongen,ser att väldigt många här runtomkring oss har gjort det.


Dags att hämta ut det nya passet, lite mer fluff under ögonen och näsan växer, annars är man väl sig lik?
Måndag betyder jympa, och kul nog var det över 20 stycken som kom ikväll också och jympade med mig, får ju en härlig endorfinkick av det,trots att jag nu börjar tröttna på musiken,men har inte hunnit göra något nytt pass denna termin,! Får satsa på ett nytt pass till hösten, flera nya mellolåtar kommer det att bli! 

8 kommentarer:

Comsi comsa sa...Vilken bild är nutid, ser ingen skillnad, hihi... (vilket betyder att du åldras ej) :)
När man bor högt är det läskigt med djuren, man vet ju inte för helt plötsligt kan de ta ett skutt upp på räcket.... Nu har jag inget djur men när någon kommer upp med hund så får den inte gå ut på balkongen.

Godnattkram och sov gott ♥

BP sa...

Tycker faktiskt precis som Comsi comsa - what's the difference. Eller rättare sagt - vilken av bilderna är den senaste...

Nu har du ju Maja. Men då hon verkar vara rädd för höjder så är faran att hon hoppar ned ju ganska liten. Okej, hon hamnar på balkongen på trean då, hon är ju ändå en katt;-)

Här är det också många som har glasat in sina balkonger. Aldrig i livet säger vi! För även om man kan dra glasskivorna åt sidan så går man miste om sååååå himla mycket under sommaren. Ja, eller så är det bastu. Å om man tror att en inglasad balkong blir till ett extra rum under vintern så ser man bara att folk använder den inglasade balkongen till förvaring - bland annat för cyklar. So no way för oss!

Kul med en så stor anslutninng på ditt F&S pass. Måste vara Beach 2017 som lockade deltagarna denna härligt varma dag:-)

Susanne sa...

Vilken pingla ;) Fick du le på ditt passfoto?? När jag skaffade mitt senaste pass satt en stram och totalt humorbefriande dam och påpekade att glasögonen av och så inga höga mungipor... Försökte säga något lite kul men det gick verkligen inte hem hos henne.... Hoppas på roligare möte nu när jag ska byta pass igen, fast att jag nyss gjort det... Gick ju sta och fick ett extra namn bara så där ;) Ha en skön ledighet!!

znogge sa...

En inglasning låter som en bra idé tycker jag. Del förlänger det säsongen, dels för Majas de. Din bild blev bra men själv ser jag inte klok ut på mitt nya pass. Senast log passkontrollanten mot mig. Dock hade han nog velat gapskratta...

kram och god tisdag!

Ama de casa sa...

Snygging! Fast jag undrar också vilket som är det gamla och vilket som är det nya passet? :-)

Oj. Jag vet inte om jag hade vågat släppa ut Maja sådär. Inte utan koppel till att börja med i alla fall. Men det gick ju bra, jag är nog bara harig :-)

Ami sa...

Jag tycker du är lika snygg på båda passen!
En inglasad balkong låter härligt :)
Kram

Ditte sa...

Jag ser inte heller vilken bild som är den nya och gamla. Men du gav en liten hint om ögonen, annars hade jag inte alls sett skillnaden.(Alltså mer färg) Snygg är du verkligen på båda bilderna.
Vad gäller Maja så lär hon sig nog detta med höjder, men en inglasning kan ju vara praktiskt både för Maja och er. Säsongen blir ju längre. Ett råd är då att välja en glasning där man kan dra bort det mesta av inglasningen det kan annars bli alltför varmt. Värmen beror ju förstås också på vilket väderstreck balkongen är i- Är det norrläge så spelar det kanske ju ingen roll.) Men det finns ju också jalusier att sätta upp om det blir alltför hett.
Ett bra extra rum blir det helt klart.
Kul att så många kommer och gympar men jag kan förstå det med din entusiasm.
Kram och trevlig tisdag.

Kicki sa...

Snygg på båda, och är dej lik.
Så söt kisse, låter mysigt med inglasat.
Ha det fint
Kram från mej