torsdag 2 mars 2017

Ledig igen!

Sådär ja, tre nattpass gjorda, och det var en härlig känsla i morse att få komma hem till nya lägenheten ( måste nypa mej i armen för att förstå att vi faktiskt har flyttat in i en sån fin lägenhet i Solna!). Sov till 14.30 tiden och har sedan "mornat" mej länge och väl, druckit kaffe och lyssnat på mellolåtarna på Spotify, vem kommer att vinna i finalen? Hittade ett foto från deltävlingen i Göteborg, där vi fotades tillsammans med bl.a en av de duktiga husdansarna i mello, han står längst till höger och heter Edin Jusuframic, och den tunnhårige mannen är en av Schlagerprofilerna, som var Dj:s den kvällen på Beebar i Göteborg och heter Ken. Den långe mannen med skägg är dock okänd...

Nu stundar en ledig vecka, men uppbokad är den sen länge. Det är nämligen dags för den årliga resan med tjejerna på jobbet till Järvsö! Häpp!

11 kommentarer:

BP sa...

Vilken härlig gladbild som verkligen passar perfe till en veckas ledighet för dig. Kan ju liksom inte bli mycket gladare om man säger så:-)))))

Är så kul att läsa att du verkligen verkas trivas i er nya, fina lägenhet. Så smart förresten att ni köpte en 10-års gammal lägenhet och inte ett nybygge!!!

Känner ju igen området, då min kompis flyttade in på "granngatan!, men då var lägenheterna nybyggda. Gillade planlösningen skarpt!

Underbart med en skidhelg i Järvsö med jobbkompisarna. Vågar inte fråga vem som tar över på KS;-)

PS. Har ju bara koll på Mellon via dig, Ama och Nalta. Men är det inte andra chansen i Linköping(?) nu till helgen...

BP sa...

Me again: Sorry för alla stavfel... "perfe" ska vara "perfekt" såklart. "Verkas" ska vara verkar". "Trivas" ska vara "trivs", "Granngatan! ska vara "Granngatan"... Ja, det var allt det. Borde lugna ner mina fingrar på tangentbordet en aning om man säger så. Alternativt kanske korrläsning skulle vara en väldigt bra idé;-)

Ama de casa sa...

Wow! Blir nästan mest impad av BP här, som hade koll på att det är Andra chansen i helgen. Vi har dresserat henne väl! :-D

Kul att ni trivs så bra efter flytten. Hoppas att Maja också har boat in sig så hon inte går omkring och jamar på nätterna.

Ha det toppenbra i Järvsö!

Ditte sa...

Skönt nu med lite arbetfri tid för så ledig blir du ju inte. Men sak samma. Skidåkning i järvsö låter trevligt och väldans roligt.
Och härligt att det känns bra i nya lägenheten i Solna! Fullt förståligt!

Ja, melodifestivallåtarna lyssnar jag på om de spelas på radion och det är några jag gillar men dit hör inte Loreen. Kunde inte heller höra vilket språk hon sjöng på.
Nano och Wictoria och Jon Henrik - ja det finns fler men de har fastnat. Nej, jag jojkar inte här hemma....
Härlig bild på er från Göteborg!
Kram!

znogge sa...

Vilken härlig ledig vecka som väntar! Hoppas ni får det riktigt bra :D

Kram

Bigge sa...

Härligt med en hel veckas ledighet och umgås med tjejerna i Järvsö=) Även härligt för er att ni har kommit tillrätta i den nya lägenheten!! Mysig bild!!

Biggeros sa...

Trevligt sportlov!!!

Bigge sa...

Härligt med en hel veckas ledighet och umgås med tjejerna i Järvsö=) Även härligt för er att ni har kommit tillrätta i den nya lägenheten!! Mysig bild!!

Rantamor sa...

Så trevligt att ni trivs redan i er nya lägenhet.
Och ha det nu så gott på din lediga helg.

Tjingelingen från Rantamor.

Susanne sa...

Önskar dig en underbar helg.
Kram!

Comsi comsa sa...


Så skönt att känna att man trivs med nya bostaden.🤗 Det är en härlig känsla och man går omkring och bara njuter. 😋

Kram på dig ❤