fredag 17 mars 2017

Fredagsstädning med kinesiotejpad arm

En kollega hade med sig kinesiotejp förra natten, och tejpade min "musarm", nu får vi se om det hjälper och stödjer min onda arm, tyvärr känns det inte bättre...

Fick en snilleblixt idag på min lediga fredag, med massor av tvätt så kommer jag ju på att vi har en tvättstuga, som dock ligger i huset längst bort, men ändå! (fast min onda arm gillade det inte..hm)

...och vad skådar mina ögon bredvid tvättmaskinen, en mangel!!! Det har jag inte sett sen...jag hjälpte mamma mangla i min barndom, eller kanske lite senare...
Så klart provade jag den på våra påslakan, och så fina de blev!

Maken kom hem tidigt från sin Airbus 320 motor kurs , där han klarade provet med bravur, alla rätt! Det firade han med att "snickra färdigt" byrån till sovrummet ( vi tackar Y för tipset av byrå,så snygg!), och ja, han gillar att se på TV!
SÅ skönt med en ledig fredag, tid för återhämtning = dammsugning och tvättning. Häpp!

8 kommentarer:

znogge sa...

Tvättstugor i all ära men jag uppskattar när det finns tvättmaskin i lägenheten eller huset. Mangla har jag aldrig vågat mig på ;-)

Kram och god natt!

BP sa...

Musarm låter inget vidare! Men det gör tvättstuga! Vår ligger visserligen i samma hus, men såååå skönt med slippa tvätt i badrummet. Å ett hett tips här: Köpte för några år sedan en "trummis" på hjul - alltså i stället för att kånka ner tvätten i kassar eller i en tvättkorg så drar jag bara trummisen efter mig. Finns/fanns hos Granit, som du borde hitta på MoS. Om inte finns butiken ju i Täby;-)

Å snacka om att vara gammalmodig. När vi fick nya tvättstugor 2012 så fanns det en ny mangel på plats. Älskar manglade sängkläder - iofs känns det bara underbart under första natten, men ändå. År till och med så gammalmodig att jag även manglar kökshandukar. Oooops - tantvarning, jag vet;-)

Byrån blev ju såååå himla fin! Å stort GRATTIS till din duktiga make med full pott på Airbus 320 kursen. Det är just honom jag litar på när jag flyger med andra ord;-)

Comsi comsa sa...


Hur känns det när man får Musarm? Hoppas tejpen hjälper, annars får du trösta dig med att den har en klädsam färg. :)
Mangel skulle jag inte kunna leva utan. Lakan, t-shorts blir platta och fina. 👕
Grattis till maken. Byrån är jättefin...

Godnattkram. ❤

Comsi comsa sa...

T-shirt skall det stå, haha..

Ama de casa sa...

Du måste vara rädd om din arm! Såna där saker som tvätt och städning är inte bra... Hmm... Maken har väl inte ont, va? Ett tips i all välmening bara... ;-)

Grattis till resultatet på provet - snyggt jobbat! Hoppas det är han som ser över dom flygplan jag kommer att åka med i framtiden :-)

Ditte sa...

Vad gäller armen kanske du ska ta kontakt med en fysoterapeut för att få hjälp- Hade liknande och dotter Helen som är fysioterapeut hjälpte mig med bl.a. ultraljud. Det plus naproxen i en vecka gjorde susen. Odta är det ju en led eller flera som är inflammerad. Var rädd o dig!
Tvättstuga är bra men följ BPs råd så blir det mindra att släpa på manuellt.
Vi har en toppentvättsutga i huset med mangel. Men här är det maken som sköter all tvätt, mangling och strykning. En tvättmaskin har jag också uppe för med vardagstvärr och den har jag hand om.

Så roligt för maken att ha lyckats så bra på sitt prov. Stort grattis! Och att fira genom att säta ihop byrån var ju konstruktivt.
Apropå monteras så pågår liknande plockepinnjobb här. Men jag är på gosa grunde befriad men bistår med glada tillrop och levererar muttrar och spik.
Kram och trevlig lördag.

Biggeros sa...

Det är full fart igen!! Såklart är det mycket måsten på sin lediga dag. Vila upp din arm nu och härligt att din man klarade testet!!! Trevlig Lördag!!!

BP sa...

Svar: Kolla här: https://lollo71.wordpress.com/2010/08/25/platburkar-och-tvattkorg/ . Scrolla förbi plåtburkarna så kommer du till "trummis";-)