torsdag 4 maj 2017

En bättre dag...

En bättre dag idag, men fortfarande lite tung i huvudet, kan bero på att jag sov 9 timmar i natt? Efter frukost blev det en joggingtur ,här stannade jag och tog en bild vid Brunnsviken. Glad är jag också för att just idag fixade det sej med ett byte av lördagsnatten på jobbet, jag ( eller vi, men maken har inte lyckats byta bort sin lördag)är ju bjuden på 50-års fest, och det vill man ju inte missa, men nu måste jag i alla hast planera present och kläder inför lördagen!

Ser ni sädesärlan? Den första jag ser i år. Är imponerad av den lilla fågeln som flyger ända ner till Afrika där den övervintrar!

Veckans ord i Sannas fotoutmaning är STYRKA, och nog ser dessa byggkranar starka ut?  Tillsammans med den lilla sädesärlans flygstyrka så blir det mitt bidrag denna vecka! Å gör BP lite glad över dessa byggkranar, mitt framför mitt MoS!

7 kommentarer:

Comsi comsa sa...


Så skönt att det känns lite bättre idag. Så du har varit i mina trakter - ja, numera är det ju nästan dina trakter också. :)
Sädesärlan har jag också sett och den kom på min balkong, hann tyvärr inte fota - jo den gillar långresor, hihi....

Kram på dig ♥

BP sa...

LOve you:-)))) Tusen tack för kranarna och länken. Så himla läcker bild:-) Å visst såg jag sädesärlan. Tycker det engelska namnet "wagtail" är ännu mera passande för denna lilla krabat.

Är glad att du kände dig bättre idag och att du kunde njuta av det fina vädret som jag skickat upp till dig;-)

Nu håller jag verkligen tummarna att din man också lyckas byta lördagsnatten. Grattis till att åtminstone du lyckades, men det är ju roligare att gå tillsammans till ett kalas, eller hur!!!

Ditte sa...

Vilken fin tolkning av styrka med dessa kontraster. Och ärlan såg jag. Så fintdu fångade den.
Fint att di är piggare och roligt att ha ett kalas att se fram emot. Klart uppiggande!
Hoppas att ledigheten även löses för maken.
Kram och natti!

znogge sa...

Skönt att det känns bättre i dag. Att ha en rolig fest att se fram emot och sedan Eurovison är verkligen inte fel!

Kram och god fredagsmorgon!

Ama de casa sa...

Skönt att det i alla fall känns bättre!

Håller tummarna att även maken lyckas byta, blir ju roligare så, men bra ändå att du kan gå :-) Och jag förstår att det känns jobbigt att fixa kläderna - du har ju huuuur mycket snyggt som helst att välja på! Alla dessa beslut... ;-)

Sädesärlan brukade jag "spotta" redan i april, men det har ju varit en kall vår. Skönt att den är där nu i alla fall :-)

Ami sa...

Skönt att det känns lite bättre i huvudet!
Och visst är det roligt att fixa kläder till en fest :)
Kram

House and Garden by Bia sa...

Önskar jag kunde få lite av din energi, hihi...känner att jag ligger på latsidan för tillfället ;(. Men vi åker till Spanien i morgon i två veckor och våra vänner har sagt att jag ska ta men träningsskor, hihi...så det blir väl PW om det blir mulet någon dag ;)....åker i morgon och laddar för fullt !
Ha det gott min vän !
Kram