onsdag 3 maj 2017

ESC-minnen

Idag har det inte varit någon bra dag för mej, huvudvärk hela dagen. Letade efter kläder inför Kiev-resan på MoS, hittade ingenting, vilket inte gjorde huvudvärken bättre. De har också ringt från Tavex och beklagat att de inte har några ukrainska pengar att sälja till mej, fast jag beställt för över en vecka sedan, de tipsade istället om dollar,som man kan växla i Ukraina.

 Så för att pigga upp mej nu i kväll lägger jag ut ett minne från ESC i Malmö 2013. Vid hotellfrukosten på självaste finaldagen så stötte vi på Belgiens sångare Roberto Bellarosa, som många av oss schlagerfantaster gillade, han uppträdde på Euroclub under veckan och fick ett enormt stöd från oss i publiken, vilket han blev så glad för!Här kan ni se klippet från finalen då han sjunger "Love Kills", och publiken bara älskar det! Om ni orkar titta till slutet så ser ni hur rörd han blir just när han slutar sjunga! Han slutade dock på 12:e plats, och som ni kanske minns så vann Danmark med låten "Only teardrops".

I morgon är en annan dag, och då hoppas jag att jag mår lite bättre!

8 kommentarer:

Ditte sa...

Trist med din huvudvärk. Hoppas den ger med sig. Kanks e är dollar bra att ha med eller om bankkort/kreditkort kan fungera och ni kan ta ut pengar på flygplatsen. Detta måste ju lösas- det är ju många som kommer dit.
Kul att se klipppet med belgiens sångare och härligt med ert stöd. Vilka minnen och vilka upplevelser! Härligt!
Kram!

BP sa...

Stackars dig!!! Huvudvärk och misslyckad shopping är absolut ingen höjdare. Vad gäller ESCkläder tänkte jag faktiskt på dig idag, när jag såg världens ballaste ESC-utstyrsel på den lokala marknaden. Du hade nog gillat den kombon, även om du troligen inte köpt den från en marknad;-)

Som jag har hört är Ukraina inte ett dugg intresserad av sina egna pengar, utan vill helst att man handlar med dollar eller Euro, då deras valuta inte ligger högt i kurs om man säger så.

Härligt minnesbild från ESC förresten:-)

Comsi comsa sa...Vissa dagar är bara så och dessa är inte roliga, men "imorgon är en annan dag" var det någon som en gång sa, hon har så rätt.

Tror också att det är med pengarna som BP skriver, de vill inte ha dem. :)

Stor kram ♥

znogge sa...

Trist med huvudvärken men jag hoppas att den har lagt sig nu. Skumt med valutan men du får kanske ta med "säkrare kort"!

Kram

Kicki sa...

Hoppas du känner dig bättre nu!?
Jag minns inte den låten men tur att ni finns med och hejar fram alla!:)

Ama de casa sa...

Det kan jag förstå att den misslyckade shoppingen förvärrade huvudvärken. Jag får nästan huvudvärk bara av att tänka på att jag måste shoppa... Hoppas den är väck nu det dumma skallebanket!

Vi brukar nästan alltid ha med oss en liten dollarreserv när vi är ute och reser. Funkar bra nästan överallt. Särskilt i USA då. Haha! :-)

Snaaaart dags! Jag är övertygad om att du faktiskt inte behöver nya Schlagerkläder egentligen - du har så mycket snyggt allaredan!

Ami sa...

Men oj! Huvudvärk är inget vidare!
Hoppas du känner dig bättre!
Kram

Villa Frejas bokblogg sa...

Hoppas huvudvärken ger med sig snart.
Only teardrops minns jag som en väldigt fin låt.