torsdag 18 maj 2017

Hörapparaternas Rolls Royce?

SÅ var ögonblicket inne att få prova ut de nya hörapparaterna som jag nu köper privat för 30080kr!! Dumt nog har jag haft standard modeller, så när min audiolog som hjälpt mej med hjälpmedel nämnde i förbifarten att jag borde ha bättre hörapparater, så tog jag helt enkelt saken i egna händer och  köper nu dessa privat, ska bli så spännande att "höra" om det blir skillnad ljudmässigt!

Lägg till bildtext
Idag kom så äntligen värmen, se så vackert det är ute på min väg hem från Solna centrum idag.
Sonen som flyttat hem från Malta åkte tillbaka till Malta i söndags (!), men kom hem idag igen. Han har varit där genom sitt jobb och hälsat på/jobbat kontoret där! Skönt att ha honom hemma igen, fast just nu har han med maken,brorsan med flickvän åkt till Globen för lyssna på Hans Zimmer, filmmusikkompositören! Jag roar mej med att åka och jobba istället.

Här kan ni lyssna på Hans Zimmers kända theme från filmen Gladiator

9 kommentarer:

Villa Frejas bokblogg sa...

Hoppas de är riktigt bra. Men varför måste du köpa privat? Det är ju en hutlös summa.

Kolonilotta sa...

30.000:- Det är ju helt galet!!! Vi betalar ju skatt för tusan!
Hoppas verkligen att dom är värda det eftersom du måste ha! ❤

Den här värmen idag var verkligen efterlängtad! Jag väntade tills halv åtta innan jag gick in. Helt underbart!
Kram 😄❤

Geddfish ♥ sa...

Underbar värme här idag! Upp till 28 grader!

Ska bli spännande att höra vad du tycker om dina hörapparater!
Jag har ju nya, men det är de som jag får låna här gm landstinget. Audionomen påstod att de var lika bra som typ Opticum. Men det tror inte jag. Jag sa innan, att jag köper privat, om jag inte får nya, för det är påfrestande att inte ha bra apparater.
Jag är inte helt nöjd med mina, men dock, jämfört, så underbara.

Kram <3

BP sa...

Alltså för 30 080 kronor(!!!) så borde dina hörapparater vara rena Ferrarin OCH Rollce Royce tycker jag! Lycka till med superdoningarna:-)

Hörde att sommaren äntligen kommit till Stockholm. Hoppas du kan njuta av värmen trots nattjobb!

Ditte sa...

Hoppas och önskar att dina nya hörapparater ska fungera riktigt bra. Men visst borde det kunna gå att åf någon form av bidrag till dem. Mne å andra sidan så gör de stor skillnad är det ju värt pengarna, helt klart.

Visst har det varit en ljuvlig dag i Stockholm idag, bara att njuta och nu skår allt ut på en gång. Ska ju bli fint hela helgen. Hoppas på det-
Önskar dig en lugn jobbnatt.
Kram!

znogge sa...

Min svärmor valde standardmodellen men vad jag har hört så ska det vara väldigt stor skillnad. Region Skåne väljer i alla fall det enklaste och billigaste som basmodell. Har man möjligheten så hade jag gjort som du gjorde. Hoppas du blir nöjd med dem.

Trevlig fredag!

Ama de casa sa...

Håller tummarna för att dina nya hörapparater håller måttet med råge! Galet dock att du måste pröjsa för dom privat. Men funkar dom bättre så är det ju helt klart värt pengarna!

Kul att sonen hamnade på Malta via nya jobbet också - inte det vanligaste stället man besöker i jobbet, tror jag :-)

Skönt att värmen äntligen har kommit till er med!

Barbro Johansson sa...

Spännande och för höra hur dina hörapparater fungerar. Jag själv har ju apparater genom landstingets hörselvård. Glöm inte bort att blogga hur du uppfattar allt omkring dig nu bl a vid möten o s v.
Tevlig blogg
Tack på förhand
Barbro i Luleå

Ami sa...

Så härligt att värmen har kommit till er också nu! Och visst är det dyrt med hörapparaterna.....men väldigt viktigt att det fungerar!
Kram