tisdag 30 maj 2017

Regnig tisdag

Som vanligt få händer och för mycket att göra i natt. Jag var "resurs" och gjorde punktinsatser i natt, hjälpte till där det behövdes. Att vara tre förlossningsbarnmorskor med uskor och ha två patienter var i förlossningsarbete betyder inte mycket vila under natten. Mina kollegor slet som djur, och jag gjorde vad jag kunde för att hjälpa, undersökte någon där, fyllde på ryggbedövningen där, efterskötte mor och barn där, gick upp till BB med ett par där....natten gick fort! Sovit gott idag. Inser att jag gärna tar bilen till jobbet i natt. Det regnar en del ute...och maken kommer strax hem med bilen...

8 kommentarer:

BP sa...

Ja, vilken regnig och dessutom kall dag efter helgens finväder... Du missade med andra ord ingenting när du sov. Lättare att sova när det är dåligt väder än när solen skiner kan jag tänka mig.

Vet inte, men tror att det är "roligare" att jobba när man har mycket att göra, då går tiden ju så mycket fortare.

Önskar dig som vanligt en lagom lugn natt;-)

Ditte sa...

En bråd natt har du verkligen haft och omväxlande. Skönt att du kunde sova ut när passet var slut och du missade ingenting alls. Regn i stort sett hela dagen.
Men att ni har mycket att stå i vet jag och undrar fortfarande varför man ska snåla på personal. ad sparas det till?
Skönt med bilden i detta trsta väder.
Önskar dig en lugnare natt.
Kram!

Ama de casa sa...

Oj vilken hektisk natt! Hoppas denna blev betydligt lugnare.

Ha en bra dag - när du vaknar :-)

Rantamor sa...

Du och dina arbetskompisar gör ett fantastiskt jobb, förstår inte att dom skär ned på allt inom vården, och speciellt nu när det blir sommar...
Då ska ingen föda barn och heller inte bli sjuk.

Ha en finfin sommar du...
och det ser väldigt trångt ut på parkeringen utanför dig, man får nog inte bara vara en bra barnmorska där, utan en duktig chaufför också !!!

Tjingelingen från Rantamor.

znogge sa...

Kan tänka mig att ditt arbete knappast bjuder på så många smygpauser. Fler personer behövs helt enkelt inom vården men även fler vårdplatser. Ni gör verkligen ett gott och viktigt jobb!

Ami sa...

Ni är otroliga som orkar med! Men som jag har sagt innan, det är tur att ni finns :)
Kram

Villa Frejas bokblogg sa...

Ja jisses som det ösregnade i morse. Skönt att natten gick fort.

Mias Mix sa...

Alla ni som jobbar inom vården borde uppskattas mer. Ni gör ett fantastiskt jobb. Vi har blivit väldigt bra bemötta av de flesta på sonens avdelning. Sen finns det alltid undantag som man undrar hur de hamnat där... Även när mina svärföräldrar och min syster gick bort tyckte jag vården fungerade jättebra.