torsdag 12 oktober 2017

Friends Arena och Rolling Stones!!!

Herregud!!! I´m in love!!!! Vilken konsert, vilket band!!! Är helt stum av lycka! Så glad att jag i förrgår huxflux köpte biljetter till detta kultband. Vilket drag vilket ös!!!


Mick Jagger still going strong! Fattar inte hur han orkade? Jag är såå glad att jag köpte biljetter, detta är det bästa jag har sett!!!

8 kommentarer:

znogge sa...

Kan tänka mig att det var en häftig upplevelse!

Kram och god fredag :D

Ama de casa sa...

Oj! Måste ha vart suveränt då - för du har "en del" att jämföra med kan man säga utan att överdriva. Att han orkar - att DOM orkar!

Men kan det verkligen ha varit bättre än Schlagern? ;-) :-D

Villa Frejas bokblogg sa...

Underbart. Vilken upplevelse!

Ditte sa...

Se där! Och du som sett så mycket!Vad roligt att du köpte biljetter! Minns att jag för länge sen såg dem i Göteborg och det är minnesvärt.

Vilken helkväll ni fick! Och visst kan "panchisar" hålla i gång.

Kram och tack för konserten.

Ami sa...

Så roligt att ni blev så nöjda :)
Kram

BP sa...

WOW! Är såååååå glad att du var så nöjd med den konserten. Mick Jagger är verkligen still going strong, speciellt med tanke på livet han och resten av Stones har levt när de var yngre. Fantastiskt!

Anni sa...

Vad kul att du blev så nöjd! Bra med stora skärmar, då gör det inte så mycket att man sitter långt borta.

Susanne sa...

Åh, kan verkligen tänka mig att det måste varit mäktigt och väldigt speciellt att vara där på plats och se herrarna :) Ja du, hur orkar dom??? Dom är ju inga jätteungdomar precis ;) och som för den delen... inte levt särskilt sunt heller... Jag har aldrig sett dom spela live men däremot har jag sett Bill Wyman, som ju inte är med längre... när han var på besök hos sina gamla svärföräldrar som jag bodde granne med. Så i min ägo har jag en välbevarad lapp där Bill skrivit en liten hälsning till mig <3. Den lilla lappen är jag stolt över. Tänk att när man får uppleva såna här lyckotillfällen som konserter, teatrar eller vad det nu månne vara så kan man leva länge på dess minnen som ofta ger en härlig boost i tillvaron. Lycka!! Kram