torsdag 19 oktober 2017

Teamträning och Spabesök

Efter teamträningen dag satte jag mej på bussen och åkte vidare in till stan och Selma City Spa som ligger högst upp på hotell Clarion Sign. Möte upp nyblivna 50-åringen (nja, hon fyllde år i maj), nu var det dags att utnyttja hennes 50-års present, och jag hängde på !

I poolen var det väldigt skönt...+36 grader, i luften bara +6....perfekt att njuta av med ett glas bubbel!Skön miljö, och med en avkopplande aromamassagebehandling så mådde vi toppen, trots att vi lite höjde på ögonbrynen när vi  insåg att vår massageterapeut var en man! Men det gick bra det med!

Baren hade en del att välja på...

Tiden går fort när man har roligt, efter massage, prat,bubbel i glasen och poolbad, bastu och dusch så hann vi inte med att äta på Selmas spa, men hotellrestaurangen var öppen, och väninnan som hade pengar kvar på sitt presentkort, gällde även där, så vi passade på att äta lite och prata mera innan vi tog tåget hem. Här en munsbit pizza med massor av kantareller mm. En trevlig dag är tillända.

6 kommentarer:

BP sa...

Alltså om någon kan njuta av livet så är det DU!!! Vilken grej! Men jag vet 'e fan om jag hoppat i det 36-gradiga vattnet med den utetemperaturen. Å du - inte är det väl fel på en manlig massageterapeut - tvärtom skulle jag säga;-)

En trevlig dag är till ända säger du. En helt underbar dag har du haft. Det skulle jag säga:-)

znogge sa...

Vilket härligt sätt att lite försenat fira en femtioåring. Tänk på alla män som blir masserade av kvinnor ;-)

Kram och trevlig fredag!

Ditte sa...

Att ge och ta emot uplevelser i presemtväg är verkligen perfekt och vilken toppendag ni fick tillsammans.

Selma Spa verkar helt klart värt att prova. Gott med en matbit också som final.

Trevlig fredag!
kram!

Ama de casa sa...

Vad härligt! (Utom massagen - gillar inte massage oavsett om det är en man eller kvinna som utför den...)

Sen är det ju så att när man nollar, så får man fira sitt fördelsdagsÅR! Så hon firar fortfarande sin 50-årsdag :-D

Anni sa...

Den där temperaturskylten kunde man ju se när man kom med pendeln in mot stan förut - då suckade jag alltid lite lätt, speciellt om jag anade någon njutare i badrock där uppe på taket. TUR att man åker djupt nere i underjorden numera ;-)

Men Roy Fares ... Susanne!!! ... du som gillar snygga karlar och kändisar och sådant ... men kanske inte så mycket kakor och tårtor då?

Ami sa...

Så underbart :) Och massage är ju jätteskönt att få!
Kram