söndag 22 oktober 2017

Skyltsöndag med musikal

Vad sägs om den här tårtan som vi fick på jobbet då det har varit amningsveckan denna vecka! Jag är lite kluven faktiskt, och inte smakade jag av den heller..inte så förtjust i tårta...(och bilden är tagen av en kollega, jag kom ju igår först till jobbet, och då var det inte mycket kvar av den, bara ett bröst, haha...och så var den några dagar gammal nu...)

Skyltsöndag idag som bästa BP håller i. Denna skylt fanns på Selma city Spa där jag var i torsdags.

Denna skylt hittade jag på vinbaren på MoS.

Känner igen känslan ja...

Min barndomskompis tipsade om det här vinet,som ska vara supergott, hon köpte den för coola etiketten, jag måste ju prova, trots att flaskan kostade 225kr! Nu finns den här hemma och väntar på ett tillfälle!

Denna skylt finns i korridorerna på mitt jobb, och denna studie pågår för fullt.

Kl .15 idag satt jag nyvaken på Chinateatern och såg musikalen "The book of mormons" som schlagerkompisen fått tag i billiga biljetter till, därför mitt byte av söndagnatt, (så slipper jobba i natt) Musikalen var inte riktigt min kopp av te, och missade en del skämt pga mina öron. Men en del nummer var riktigt bra. Per Andersson rolig så klart, och Linus Wahlgren imponerade i sin sång!

På vägen hem såg vi den upplysta glasobelisken vid Sergels torg, tjusig va!


Utanför Chinateatern stod riktiga mormoner i vita kortärmade skjortor och delade ut sina böcker, vi läste i den intresserat över en öl efter föreställningen.....
Natten på jobbet gick i svindlande fart, full fart från början till slut. Jag  och min bm. student och uska hann med att hjälpa en pojke och en flicka till världen. Cyklade hem och försökte snabbt komma i säng vid 8.30, för att ställa klockan på 12. Musikalen började ju redan kl 15. Men jag hörde ingen klocka ringa vid tolv, utan vaknade kl 13.03!!! Hann duscha, klä på mej och sminka mej på 30 minuter, då stod jag vid pendeltågsstationen och hann köpa en dyr stark caffe latte innan jag satte mej på tåget mot stan. En händelserik söndag är till ända!


12 kommentarer:

BP sa...

Hahaha:-)))) Du är HÄRLIG tjejen!!!
Alltså brösten är ju en absolut höjdare, speciellt då gamla, gaggiga jag först såg en uggla - oooops! Men sedan hajade jag;-)

Å en star är du då alltid för mig! Önskade jag hade lika mycket energi i kroppen som du:-)

The book of mormons hade nog inte varit nå't för mig heller om jag får säga så, gillar inte den slags humor/förreställningen.

Äntligen hat glasobelisken vid Sergels Torg fått liv. Sååååå himla coolt!!! Love it!

En härlig skyltning från Stockholms inne- och uteliv!!! Den tackar jag för:-) Å stort tack för länken:-)

KajsaLisa sa...

Leave äs a star, var det så enkelt så hänger jag på. Sen måste jag in med min bazookakamera och fota glasobelisken.

Ditte sa...

Full fart är det då på dig! Och springer/joggar du inte själv så är det annat som springer. Kul att hänga med.
Tårtan var ju en kul grej och idén god. Passande i sammanhanget.

Roliga ocg varierande skyltar från din vecka. Vad gäller vinet så har jag tyckt mycket om det och visst är etiketten fin.

Mormons bok tror jag inte varit så mycket för mig heller, men roligt att ha sett den. Och när Per Andersson är med vet man ju akdrig riktigt vad som händer.

Vackert med glasobelisken. DEn har ju varit "mörk" länge nu. Fint foto.

Önskar dig nu en lugn måndag.
kram!

znogge sa...

Vilken häftig tårta och kanske en som jag borde förära den nyblivna mamman ;-)

Kram och ha en bra start på den nya veckan!

Ama de casa sa...

Här var det fullt ös som vanligt! Att du orkar!!! Men kuliga grejer, och jag tycker att tårtan var skoj jag. Allt ska vara så otroligt PK nuförtiden...

Coolt av mormonerna att stå där utanför teatern med sin bok :-D

Ami sa...

Wow, du är otrolig vad du hinner med :)
Och jag hade nog också varit lite kluven till brösttårtan!
Kram

Gerd ♥ sa...

En brösttårta! Ja, jag säger då det. Först tyckte jag det var två ögon, som stirrade på mig ;) Jag ser visst mycket konstigheter idag, hihi.
Det såg it att vara ett gott och fint vin. Det är kul att testa de lite mer dyrbara ibland.
Mormons bok, ja vad mycket det finns.
Glad måndag på dig och kram 💛

Biggeros.blogg.se sa...

Jag fick många skratt här när jag löste ditt inlägg. Du och din väninna bläddrade igenom Mormon bible på ett glas öl i näven😉😆
Tårtan hade heller inte varit min kopp av Te. En halvgammal uräten brösttårta lockar inte mig ett dugg. Däremot dkulle jag gärna vilja tedta Xavier vinet. Dyrt brukar oftast smaka bra. Ha en trevlig dag=)

Biggeros.blogg.se sa...

Ursäkta alla fel. Jag vet inte vad som är fel på mitt tangentbord🤔🤔🤔

Biggeros.blogg.se sa...

Ursäkta alla fel. Jag vet inte vad som är fel på mitt tangentbord🤔🤔🤔

Biggeros.blogg.se sa...

Jag fick många skratt här när jag löste ditt inlägg. Du och din väninna bläddrade igenom Mormon bible på ett glas öl i näven😉😆
Tårtan hade heller inte varit min kopp av Te. En halvgammal uräten brösttårta lockar inte mig ett dugg. Däremot dkulle jag gärna vilja tedta Xavier vinet. Dyrt brukar oftast smaka bra. Ha en trevlig dag=)

Villa Freja sa...

Haha, det var en rolig tårta. Passar mig och min bebis bra ;)