onsdag 15 april 2020

Cykeltur och kärt möte

 Äldsta sonen är ju också delvis permitterad, så varför inte passa på att träffas utomhus denna soliga dag! Vi bestämde oss för att cykla till Kungsholmen och ses på "Piren" vid Kristinebergs strand. Vi åkte förbi ett enormt stort hus som det stod Postnord på.
 Så småningom kom vi fram till Piren, utan att ha cyklat fel. Runt 5 km var det nog.

Mittemot ligger Pampas Marina, där har vi inte heller varit ännu.

Perfekt cykelväder...

...och det bästa, att få träffa sonen!!! Underbart!

På vår väg hem tog jag en fin bild på Säkerhetspolisens stora hus , men se det fick jag inte. Innan jag ens börjat cykla igen var en vakt framme hos mej och bad mej radera fotot, han var mycket trevlig och önskade mej en fortsatt fin dag. Vad han inte tänkte på är att jag har kvar fotot bland mina raderade foton på mobilen,men jag vågar inte lägga ut bilden!

Orsakullan undrar idag: Vilken var din första mobiltelefon? Där var jag tvungen att fråga min man igen, för jag kommer inte ihåg. Ericsson säger han, så då var det väl så! Men först hade vi visst en gemensam Nokia, som man drog ut en antenn på,berättar min man, och det var visst 1996. Jag minns inte?!

7 kommentarer:

Znogge sa...

Vilken bra dag et blev och perfekt att träffas så här.
Även om bilden finns kvar så är det nog säkrast att inte lägga ut den.

Kram och god kväll!

BP sa...

Låter som en härlig cykeltur och pitstop i det fina vädret utan blåst till och med. Piren känner jag igen med utsikt till Pampas Marina. Med lite tur kan du kanske till och med se Helenas och Peters husbåt Freedom.
Nej, det skulle jag inte heller våga, att lägga upp en bild på SÄPOs huvudkontor. Jag menar det är ju ändå Säpo och inte en liten lokal polisstation;-)
Bra att du har en man som fungerar som databas. Jag mindes visserligen min första mobil, men inte när jag köpt den. Konstigt nog minns jag var den inhandlades och priset. Snacka om selektivt minne;-)

Geddfish ♥ sa...

Sedär, där råkade du också ut för en varnande person, som bad dig radera fotot ;) Jag kan förstå att du inte fick fota SÄPO, men mitt vanliga sjukhus?? Skumt.
Härligt att träffa sonen efter en gemensam cykeltur i det fina vädret! Pluspoäng. Förra sommaren cyklade min äldste son till mig för gemensam lunch men det var 25 mil ToR, men han tog det som en träningsrunda då inför Vätternrundan.
Kram!

Ditte sa...

Vad trevligt! Och perfekt att bestämma träff med sonen här i det vackra vädret vädret. Skönt med en cykeltur dessutom. Vi får nog se till att få våra cyklar i ordning för våren. (Har inte gjort det än.)
Här vid Piren har vi varit och när jag ser över vattnet så känner jag ju igen mig. Har ju dels bott på Karlberg slott och senare i Huvudsta med utsikt över vattnet. (Inte direkt på slottet men inom området)
Vad gäller SÄPO så tror jag det är fotoförbud där. Någon form av skyddsområde. Men klokt att inte lägga upp en bild.
Kram och trevlig kväll.

Paula sa...

Ojoj, storebror ser dig, hoppsan! Vilket fint foto på dig och sonen! Och härligt vårväder, även om det går gäss på vattnet! Att vi måste utstå detta elände underlättas ändå lite av att det är rätt årstid, vi får lite endorfiner av sol och värme och även lite framtidstro. Tänk om Corona slagit till i oktober??
Kram från pörtet

Ama de casa sa...

Vilken härlig dag och träff! Men att du inte fick fota SÄPOs högkvarter, det var väl taskigt? Vakten kunde väl ha poserat framför byggnaden ;-)
När jag fotade en vanlig militärpolisstation här i Torrevieja blev jag också tvungen att radera bilden, och dom poliserna var inte ett dugg trevliga...

Anders fotade CIAs högkvarter när Ruth körde "lite" fel så vi hamnade där. Den bilden la jag ut på bloggen. Men å andra sidan ser man knappt nåt för halva bilden består av bilens instrumentbräda. Haha!

Susanne Granholm Carter sa...

Åh vilken härlig dag :) Jag väntar på att min cykel ska fixas. Däcken står och väntar på att monteras vilket behövs då båda däcken som är på är totalplatta och cykeln har stått så hela vintern... Men snart så :) Längtar efter att få cykla! Ja vi får ta utomhusdejter tills vidare men det är ju lika mysigt det.
Njut av ledigheten men passa dig så du inte blåser bort ;) Vindbyarna är inte att leka med. Vårkram <3