måndag 16 september 2024

Sivota, Grekland


 Då kan semestern börja på riktigt! Resan till det grekiska fastlandet och Preveza international airport gick bra. Vi fick sedan åka en minibuss med totalt 8 passagerare till Sivota, det tog 1 1/2 timme, och glada blev vi både att solen sken när vi kom fram och lyxigare hotell i Grekland får man leta efter! Vi har njutit av värmen och solen, som visade sig i några timmar i alla fall. På kvällen promenerade vi in till Sivota, c:a 1,8 km från vårt hotell. Maken hade tidigare på dagen hyrt en cykel på hotellet och cyklat in och köpt badskor. Efter middag och en kort promenad i hamnen tog vi en taxi hem. En aning trötta efter att ha stigit upp kl 03 i morse, men vi orkade med en kaffe och ouzo på hotellet innan vi nu ska sova. 

Håll tummarna att vi slipper regn i morgon! 

8 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Tumhållning gäller; inget regn imorgon...! Fina foton och härligt att se att din man hänger med. Njut av tillvaron i kubik!
Kram

BP sa...

Yiiieeeppphhhhieee!!! Ni är framme trots makens förkylning. OCH ni har SOL!!! Kan bara säga NJUT som jag brukar säga vid sådana "tillfällen" - hahaha:-)

PS. Inget fel på makens ork där inte. Inte på resten av gängets heller;-) DS.

LillaSyster sa...

Bästa kompisen har du fått med dig också.
Härligt att maken kurerat sig så pass att han både orkat cykla och gå. Vilken mat du visar upp och utsikten helt i min smak. Njut av ledigheten!

Ditte sa...

Så skönt att ni är framme och hotellet ser verkligen fint ut. Och skönt med lite sol . Hoppas den består. Njut och ha det allra bäst. Kram

femfemman sa...

Låter härligt! Gott att maken inte blev så dålig. Ha det fint! Kram

Guldkryckan sa...

Skönt att ni kom iväg och makens förkylning inte var värre.
Fint hotell, ja, det förtjänar ni.

Njut och ha det bäst ni två. 👋🌹

Annika sa...

Ja! Har ju sett på insta att ni är på plats. SÅ mysigt!!! Hoppas nu att ni får riktigt mysigt. Såg på Insta att vädret kanske inte är det bästa, men det kanske bara är ngn skur under dagen. Hoppas det. HA det bäst nu!!! Kramar!

Klimakteriehäxan sa...

Hoppas ni har samma tur som vi - spåddes skitväder rakt över men det blev rätt bra ändå!