söndag 22 september 2024

Skyltsöndag i Sivota


 Började dagen med ett yogapass, en väldigt skön start på dagen. Fortsatte dagen  vid poolen efter frukosten, och minsann sken inte solen idag också! Kycklinggyros till lunch, mycket bad i poolen, för det var varmt idag. Lyssnade till ljudboken : ”Je m`appelle Agneta ” i min solstol. På kvällen valde min man och jag att äta middag på hotellet, det ingick i vårt pris hela veckan, och vi har bara nyttjat det en kväll tidigare. 

Kvällens middag smakade gott, morotssoppa, räksallad och sedan seafood orzo för mig, maken valde maträtten utan seafood, för att slippa bläckfisken! Jag däremot hade svårt att få i mig chokladmoussen, som det bjöds på till dessert,  blev några skedar i alla fall! Detta blir dagens första skylt i BP:s skyltsöndag. http://bp-computerart.blogspot.com/
Två solstolar och ett parasoll kostade 10 € vid dessa solsängar, vid andra solsängar var det gratis, dock ville de förstås att vi skulle beställa eller äta på deras restauranger som fanns vid dessa solsängar.

Vårt hotell, och nog är det lyxigt allt! 
En av restaurangerna nere vid stranden, hade den godaste grillade bläckfisken! 
Det är här vi befinner oss i Grekland, på fastlandet , nära Parga. 
Mera skyltar , här åt vi den godaste grillade fisken! 
Nere vid hamnen kan man boka privata kryssningar.
Målade stenar vid stranden…

På min promenad/ joggingtur en morgon såg jag denna roliga skylt.
Avslutade denna sista kväll med ett glas ouzo och en cappuccino med våra vänner i den sköna loungen på hotellet. Imorgon kväll är det dags för hemfärd, men först har vi en heldag att njuta av här i Sivota, får se hur vädret blir? 



2 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Du är otrolig som hänger med med skyltar av varierande ganska speciella slag. Njut nu av den sista dagen innan hemfärd!
Ha det gott!
Kram

BP sa...

WOW!!! Håller med Karin - att du orkar tänka på skyltr och se dem precis överallt på din semester är hur coolt som helst. Åsså är jag otroligt glad över att ni äntligen har fått sol hela dagarna. Då känns det säkert enklare att höra att vi har haft höstväder i två dagar nu med noll sol. Har nog skickat ner den till er i Sivota:-)
Hela din Skyltsöndag är helt suverän, och det är din antydan av bläckfisk också - hahaha:-)
Sedan vet jag inte om det är dyrt med solstolen. Minns att det kostade 8 Euro redan 2018 för en solstol i Benidorm... Men det finns ju hotellpooler som är gratis - hahaha:-)

Tusen tack för din härliga Skyltsöndag och länken.

Önskar dig, din man och kompisarna en trevlig hemresa imorgon kväll. NJUUUUUT av sista dagen:-)