onsdag 14 september 2016

Efva Attling i Täby

Jo, vi firar ju silverbröllop snart...så vad passar bättre än ett besök hos Efva Attling i Täby..tyckte jag!

Sagt och gjort, vi åkte till Täby centrum...och med hjälp av informationstavlorna hittade vi till sist Efva Attlings butik ( BP så många butiker ni har i Täby...jag skulle kunna gå där en hel dag och shoppa...om jag fick!). Har ju sett reklam på detta fina halsband :Love Knot, som jag tycker passar bra in på en bröllopsdag, det tyckte min man också...så jag säger tack så mycket!!! Nu är frågan vad ska jag uppvakta min man med på bröllopsdagen tro?! Några idéer? Har en tanke om middag på stan och en hotellövernattning lite senare i höst när det är grått och mörkt?

Fick med mig parfymprover från Efva, och jag är ju så svag för parfymer!!! En doft tog mej med storm- med en doft av rosépeppar,svart bärnsten och (håll i er nu) pannacotta! Gissa vilken..svaret får ni här!

7 kommentarer:

Ditte sa...

God sen kväll! Har njutit tillsammasn med dottern på terrassen i den ljumma kvällen. Behagligt.
Efva Attling är en favorit och jag kan mycket väl förstå att du valde detta halsband. Väldigt snyggt, stilrent och med en hel del symbolik.
Jag tittar då och då in i butiken på Hornsgatan och ibland blir det köp. Utan bröllopsdag....
Gissade på doften "Human" men har inte ens luktat på den.
Spännand evad du kommer på till maken, men din tanke var god tycker jag. Och kanske även du medföljer i presenten.
Kram och natti!


BP sa...

Jamen! Du har varit på min hemmaplan utan att säga till! Gick förbi Efva Attlings butik vid klockan 17:00. Ingen Susjos där inte;-) Du kunde ha fått en GPS-liknande vägledning av mig om du hade frågat;-)

Å vilket läckert halsband! Love it! Min vigselring är ju köpt där (fast i hennes butik på Biblioteksgatan, då hon inte öppnat butik än i Täby då) och jag bara älskar hennes smycken!

Kul att hon också börjat med parfym - den tjejen vet vad kvalitet är och kommer bara fram med RÄTT produkter tycker jag.

Tips för present till maken har jag lite svårt för att ge dig, då jag inte känner maken din. Vet inte om han gillar armband eller halsband, för det skulle jag satsa på annars. Eller nej, inte hos min make, då han aldrig skulle sätta på sig nå't sånt;-)

Svar: Skämtar du?!!!! Skulle aldrig sätta min fot på varken en Vårdcentral eller Folktandvården efter alla mardrömsrapporter jag läst och hört från kollegor/kompisar. Nej, det är en privat tandläkare i Roslags-Näsby som jag haft sedan 2009 och är hur nöjd som helst med (ansluten till Försäkringskassan såklart). Om du behöver tandvård - säg till. Mejlar gärna hennes telefonnummer/e-mailadress.

Ama de casa sa...

Tips: En resa till San Diego till maken (du får följa med, givetvis) och sen MÅSTE du följa med till USS Midway - det är kärlek, det :-D

Verkligen ett snyggt smycke!

PS: Jag har varit på plats, på Tynningö, där Efva och Eva gifte sig. Dock var jag nåt år för tidig för att vara med på bröllopet ;-)

znogge sa...

Vilket fint halsband och perfekt till en dag när man firar tillsammans. Lika lätt tycker jag inte att det är att ge till män men en weekend med övernattning kan aldrig vara fel!

God morgon!

Susanne sa...

Åååå vilket vackert smycke. Älskar dofter så de där måsta bara testas.
Ha en trevlig torsdag.

Geddfish ♥ sa...

SÅ vackert smycke! Det är härligt att få äga ett Efva Attlings.
Jag köpte mig faktiskt själv ett halsband och ett par örhängen av hennes kollektion, då en representant för henne var på GuldoSilver här i stan.

Svårt att ge män. Tror dock att han skulle uppskatta en fin hotellövernattning.
Önskar dig en fortsatt trevlig torsdag!
Kram ♥

Kolonilotta sa...

Riktigt vackert smycke!
Svårt att ge förslag när jag inte känner din make. Hmmmm...
Middag och natt på stan är ju alltid mysigt. Lite extra lyx som väntar på rummet kanske! ;)
Du hittar säkert på nått som han kommer uppskatta!
Kram! ❤