torsdag 1 september 2016

Welcome September

Ja, det är väl bara att gilla läget, september är här. Det kan var en nog så skön månad. I morse sken solen när jag åkte hem, men när jag vaknade (redan vid 14-tiden) så var det grått ute. Välkomnade även två september bebisar i natt, två tjejer fick den 1:a september som födelsedag. En alldeles färsk bm.stud gick sin första natt, och hade  aldrig sett en förlossning förut. Tyvärr började det inte så bra, den första förlossningen blev traumatisk med en stor blödning med allt vad det innebär( men i slutändan gick det bra så klart) Som tur var slutade den andra förlossningen mycket bättre, en fin normal förlossning där kvinnan födde på en förlossningspall. Så jag hoppas att studenten vågar komma tillbaka i natt! Vi jobbade "häcken" av oss som vanligt, slängde i mej en banan vid 02 tiden i natt. Klockan blev snabbt 07 och morgongänget kom och vi lämnade tacksamt över. Nu ska jag snart dit igen och ta över från kvällspersonalen! Häpp!

8 kommentarer:

znogge sa...

Det var en tuff början för en student så kanske var det tur att det blev en helt normal förlossning också. Hoppas nattens pass blir bra.

Kram

Comsi comsa sa...


Vilket enormt viktigt jobb du gör, det är faktiskt rent fantastiskt. 🤗

Kram på dig ❤

Comsi comsa sa...


Vilket enormt viktigt jobb du gör, det är faktiskt rent fantastiskt. 🤗

Kram på dig ❤

BP sa...

Ja, den BM-studenten kastades ju in i hårdluften direkt. Tycker det är faktiskt bra, i fall man haft illusioner om jobbet som barnmorska. Å med din vägledning gissar jag att hon lärde sig massor på köpet också.

Får man önska dig en lugnare natt nu. Jo, det får man:-)

Ditte sa...

Ja, det blev för studenten att kasta sig in i hetluften...Tror som BP att stödet från er var viktigt och lärorikt och kanske lika bra för BM-studenten att komma in i hetluften direkt.
Men skönt med en mer "normal" förlosning efter det.
Önskar dig och dina kolleger en lugnare natt.

Ama de casa sa...

Full fart som vanligt alltså. Du/ni gör ett fantastiskt jobb! :-)

Här märker jag inte så mycket av hösten. Drygt 40 grader på dagarna... Men visst har vi höstsprakande färger! Fast i neonform :-)

Kolonilotta sa...

Hittills har hösten visat sig från sin bästa sida. Hoppas du får njuta lite av den vackra dagen vi har blivit lovade idag!
Kram! ❤

HWIT BLOGG sa...

Vilket härligt jobb du har :) Glädje! Ja nu hoppas vi på en skön, solig och varm septembermånad, eller hur?
Helgen ser ut att bli solig i alla fall...
Kram från Titti