onsdag 28 september 2016

Färgglatt på jobbet!Vår underbara förlossningsläkare bjuder på sig själv, nu med nya färger i håret, som faktiskt inte gör sig rättvisa på denna bild. Jag tror minsann att BP känner igen henne, eller hur? Såklart fick jag hennes medgivande att lägga ut denna bild på min blogg, visst är det häftigt!
Natten började intensivt, även för mej som satt i telefonrådgivningen.  Började med att hänvisa en kvinna till Huddinge sjukhus, sen hade alla sjukhus i stan fullt...så en femföderska var vi tvungen att ta emot trots att vi hade fullt! Koordinatorn fick helt enkelt vara med och bistå tillsammans med gudskelov...en uska som fanns som resurs. På morgonkvisten lugnande det ner sig...var så trött när jag åkte hem i regnrusket. Ställde klockan på 15,för att hinna äta lite frukost och dricka mitt kaffe innan IW passet ikväll kl 18.  Men när vaknade jag....jo kl 17!!!!! Är nog första gången jag försover mej på dagtid!!! Haha!!  Jag hann till F&S i alla fall.
 Apropå mitt besök på BB till "snittmamman" så får jag ju såklart betalt, jag loggar in mej när jag kommer, och "post partum samtal" är vi egentligen ålagda att göra med alla, men det är det ju svårt att hinna med. Men vid kejsarsnitt och andra komplikationer är det ju bra om man hinner, och det är alltid uppskattat!!!
Nu är frågan om jag kan sova i natt,  i morgon är det dags för en ny omgång med teamträning på jobbet...puh...det är en intensiv vecka, och jag känner att det är en förkylning på gång?!


- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

BP sa...

Tycker det är helt underbart att världen är så liten om den är. Alltså jag menar jag fotade förlossningsläkran på loppis utan att veta vem hon var - tyckte bara att hennes frisyr var såååååå sool. Åsså är det en kollega till dig. Helt underbart. Love it! Hon är riktigt cool! Tycker faktiskt att frisyren hon hade på loppisen var aningen vassare än den hon har nu, men HURRAH för den kvinnan. Love her!

Du behövde nog sova ut Susjos! Stressen på ditt jobb är ju ganska hård om man säger så, å då spelar det ingen roll om du har haft semester alldeles nyligen eller inte.

Okej, du får betalt för samtalet med snittmamman, men ändå. Det är ju ändå att du kanske känner lite extraför dina patienter ändå, eller hur!!!? Å "post partum samtal" - OMG, vilka ord!!! Så proffsigt - men hur f*n hinner ni med???????????????????

Nu hoppas jag verkligen att du inte har drabbats av en förkylning, det vore osis om man säger så...

PS. 1 000 tack för länken. Love you:-) DS.

Ama de casa sa...

Vilken häftig frisyr! Hur cool som helst :-)

Hoppas du får det lugnare inatt, och den där försovningen var nog kroppens fel. Den behövde sömnen helt enkelt. Eller så ville den helt enkelt försöka slippa den där träningen... ;-)

Susanne sa...

Härligt med lite färgstarka personer på arbetet.
Kram och ha en härlig torsdag.

Comsi comsa sa...


Såklart du har betalt, men det fina var att du
tänkte och nämnde henne... :D)

Kram ♥

Ditte sa...

Helt oavsett betalnig, för det tycker jag ju man ska ha, så tar du dig tiden att besöka denna mamma och jag är säker på att dte var uppskattat.
Er förlossningsläkare ser verkligen ut att vara en frisk fläkt och jag gillar både färgen och frisyren.
Att det är slitigt att jobba natt vet jag, har provat kortare perioder (dock inte i läraryrket) och det tar rejält på kroppen.
Vila dig nu så mycket som du kan och det finns bara en av dig.
Kram!

Mias Mix sa...

Läcker hårfärg - på andra - skulle aldrig välja något sådant själv :)
Verkligen intensivt hos dig, både på jobbet och privat. När du skriver fem-föderska, då antar jag att du menar en som föder sitt femte barn? För att föda femlingar är väl inte så vanligt??
Drick ingefära-shot för att hålla borta förkylningen!!