tisdag 13 september 2016

USA- minnenAma är ute och reser i USA just nu, och har hamnat på ett hangarfartyg i Texas. Berättade att min man är avundsjuk på dem, eftersom han också vurmar för bl.a hangarfartyg. Då påminner Ama mej om att det ligger ett (större) hangarfartyg i San Diego där vi ju var i somras, och jag minns ju det! Tog ett foto på det när vi körde förbi,  och nog ville min man att vi skulle stanna allt, men vi var 3 andra som inte var lika intresserade! Tyvärr hann vi inte med att åka tillbaka till San Diego under vår "stay" hos min kompis i Vista, så nu har vi ju skäl att åka tillbaka dit!När vi ändå är inne på minnen, så hittar jag detta foto från Las Vegas!Här är hela gänget på den mexikanska restaurangen som låg på vårt hotell Flamingo...och jo, till sist hittade jag även levande flamingos där, undrar om det inte var Ama som tipsade om det också, att det skulle finnas levande flamingos där..!Här är hotellpoolen, och här syns "pariserhjulet" ( jag vet det heter något annat) som Ama och Anders nyss har provat på! Vi gjorde det aldrig, se där,  en anledning att åka tillbaka till Las Vegas!
På min första lediga dag har jag varit ute på en joggingtur, snacka om sommarvärme ! Sen var det dags för  ögonbryn och fransfix (igen!) inför semesterveckan.  Njuter av att få landa i en lång ledighet,ställa om dygnsrytmen och har en resa att se fram emot!
PS. Tack för alla fina kommentarer i mitt förra inlägg!!! DS.

- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

BP sa...

Kan väl säga som så att du och AMA verkligen kompletterar varandra. Ni har ju totalt olika "inriktningar" på era bloggar och delvis helt olika intressen. Men ändå lyckas ni fånga motiv som är gemensamma. Samtidigt som ni visar helt olika vyer, vilket jag som åker snålskjuts hos er tackar ödmjukast för:-)

Å om jag ska vara ärlig så tycker jag otroligt synd om maken din som ville kolla hangarfartyget. Hade jag varit hans fru så hade jag insisterat att kolla fartyget;-)

Ama de casa sa...

Men stackars maken... Han borde verkligen ha fått se USS Midway på närmare håll än att bara susa förbi. Ett fantastiskt ställe! Ja, ni får helt enkelt åka tillbaka :-)

Du är så tuff! Jag bara tjuvfotar Elvis jag... ;-)

Er pool fotade jag där uppe ifrån hjulet, den såg superhärlig ut :-) Så då måste ni tillbaks till Vegas också... Då får ni inte missa KÀ-showen med Cirque du Soleil heller :-)

Nu närmar sig semestern med stormsteg - underbart! :-)

znogge sa...

Även det fartyget något för Husse. Vår äldsta dotter var i San Diego i tre veckor hos våra grannar som arbetade på en militärbas. Det blev fartyg i parti och minut. Nog var Husse avis! Vilken skön ledig dag du fick! I dag är vi utlovade 25 grader och jag hoppas det håller :D

Susanne sa...

USA kräver många återresor. Har en USA-resa inplanerad till nästa höst.

Ditte sa...

Nu har ni ju en extra anledning att resa tillbaka och säkert kan du finna fler. De poppar liksom upp.
Roligt att se dina bilder och du vet att jag blir så nostalgisk. Men det är ok ändå. Minnen finns kvar och många består och berikar.
Har funderat på en ny tur "over there" och funder akan man göra. Finns så mycket att se och uppleva och det är så himla praktiskt och trevligt att "resa med i fickan på någon annan".

Ami sa...

Så roligt med lite tillbakablickar från er resa! Och nu får ni ju en anledning att åka dit igen och titta på det där fartyget :)
Ha en bra dag

Mias Mix sa...

Det är ju det som är så härligt med att resa; först planerar man och ser fram mot resan, sen upplever man på plats och sen har man alla bilder och minnen man kan leva på i flera år!! Kul att ni besöker samma platser du och Ama :) Och nu behöver ni ju åka tillbaka och ta igen det ni missade.
Vart bär det av nu på semestern?
Härligt inlägg om dina möten på jobbet. Och vad roligt att de berättar för er hur nöjda de är! Förstår mycket väl att du sadlade om för att jobba med friska istället för sjuka.