fredag 2 september 2016

Fredagspizzan


Natt nr två började nästan lika intensivt som första natten, jag och mitt "team" hann med att hjälpa ännu en flicka till världen innan klockan slagit tolv. Barnmorskestudenten vågade sig tillbaka och var med även denna natt. Sen hann vi äntligen prata och gå igenom vad som hänt dessa intensiva nätter.
Skönt  är att jag vakade av i morse och är nu lite långledig igen, förutom ett möte på jobbet på måndag. Maken tyckte vi kunde njuta av mat från vår lokala pizzabagare i kväll, och det gjorde jag så gärna efter två nattpass!

Den här roliga låten som är inofficiell EM-låt till fotbollen i år,med Erik Hamrén och Zlatans röster, har jag med i mitt nya IW-pass, den tror jag du gillar BP.  I morgon ska vi ut och resa med son och hans flickvän, de vet inte vart vi ska, så det blir en trevlig överraskning för dem. Detta tips tackar jag Ditte för!

7 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Alltså du är ju bara såååååå bäst! Hade inte ens koll på låten, men som du antog - japp, den rockar. Gillar den skarpt:-) Du skule ha sett min fot slå takten under skrivbordet:-)

Härligt att du, din lika långa make som min, sonen och flickvännen gör en "Carpe Diem" igen och kommer att njuta. Eftersom du länkar till Ditte blir det antingen norröver eller söder-/västeröver. Inte så lätt att gissa här faktiskt. Men jag tror norröver - ooooops om jag har fel;-)

1 000 tack för länken förresten:-)

Ditte sa...

Vilken bra låt! Tack för den!
Skönt nu med lite ledig tid och en tur åt något håll blir helt perfek.
Hoppas att ni får bra väder och att det blir en trevlig resa.
Lite orolig är jag, men du vet ju att det är hus av äldre modell...
Ha det bäst!
Kram!


BP sa...

Svar: Jo, om maken din är 1,85 är maken min 10 cm längre. Men i så fall måste du vara 10 cm kortare än jag;-) Kram och sov gott inför överraskningsresan:-)

Ama de casa sa...

Vad spännande med en sån överraskning! Ditte säger du... Hmmm... Hon brinner ju mycket för Kina, men jag betvivlar att ni hinner dit över dan ;-)
Tänker inte komma med nån annan gissning för att inte sabba :-D

TantGlad sa...

Gottigottgott med pizza. Skönt att slippa laga mat ibland.

Ha en underbar lördag fina du.

KRAMELIKRAM

Znogge sa...

Färdig pizza är min favoriträtt så hade det inte varit så pass kaloririkt hade jag ätit det väldigt ofta! Så trevligt med en överraskningsresa :D

Comsi comsa sa...Nu antar jag att ni är ute på er resa, men gissa vart
- det kan jag ej...

Ha det bäst!

Kram ♥