måndag 6 november 2017

Måndagslyx

 Började dagen med ett core-pass, blev så stum i benen efter det, så jag kunde knappt ta mej tillbaka till rummet! Hoppade över vattenjympan idag. Ljuvligt gott att äta frukost efter träning. Vädret var inget vidare på förmiddagen, men efter 13-tiden började det ordna upp sig och molnen försvann. En härlig eftermiddag med en bra bok i solstolen. Får nypa mej i armen, är det sant att vi är här i värmen?! På eftermiddagen var det dags för cava innan det var dags för middag. Vi tog en taxi ner till Meloneras och vår favoritrestaurang Grand Italia, där jag beställde in en underbar pasta med rökt lax. Sen gick vi vidare till sportsbaren där det var liveframträdande av en rockgitarrist. Där avslutade vi kvällen, som är ljummen...jag går med shorts och kortärmad blus, underbart!!!







8 kommentarer:

znogge sa...

Vilken alldeles perfekt måndag helt enkelt :D

Kram

Susanne sa...

Denna lyx är du så värd
Kram

Ama de casa sa...

Skönt att molnen försvann så ni kan njuta extra mycket :-)

Geddfish ♥ sa...

Ser ljuvligt ut. Ja, jag saknar linne och shorts nu också. Vaknade till en plusgrad, urraburra.
December 2011 var vi på er ort Playa del Ingles.
Njut nu, kram 💚

Hanna sa...

Så härligt! Det ser alldeles underbart ut. :-)

Ami sa...

Så underbart! Ha det fortsatt härligt och njut!
Kram

BP sa...

Tack för att du delar med dig av bilder från paradiset:-) Med tanke på att det var nollgradigt i morse så njuter jag extra mycket av tanken att du även på kvällstid fortfarande kan gå omkring i shorts - helt underbart:-) Fortsätt och NJUUUUUT!!!

Ditte sa...

Låter som en behaglig och lagom lyxig dag. Förstår att du njuter av dagarna. Ohc även om inte solen orkar helt fram så är det ju varmt. DEssa kvällar är ju så ljuvliga.
Ha det fortsatt bra.
Kram!