fredag 3 november 2017

Idolbandet och snart dags för resa!


Ser på Idol ikväll, och det är så roligt att veta att makens brorson finns med i bandet, och även brukar arrangera musiken! Så imponerad, men svårt att få en bra bild på Magnus....han står där i mitten med gitarr och svart slips, ser ni?




Försöker förstora upp...

Nja, inte lätt att få en bra bild. Här knäpper han med fingrarna till Jemimas underbara låt "Fever", älskade kvällens tema med klassiska hits!



Apropå musik så passade jag på att boka en jazzkonsert med Lisa Nilsson och Erik Söderlind på Fasching i december! Matplatserna var redan utsålda, så det får bli ståplats i baren!

Men snart så byter vi först ut novembermörkret mot en vecka i solen ( hoppas jag )...i morgon bitti så åker vi till vårt kära Gran Canaria!


7 kommentarer:

BP sa...

Kan inte låta bli att skratta här:-))) Är ju totalt okunnig vad gäller Idol och andra sångtävlingar också för den delen, en fastnar totalt för er resa till värmen. Det var väl värt att strunta i fem grader och sol ute idag för att packa till sisådär 22 grader på Gran Canaria. NJUT säger jag bara:-)

PS. Förstår att d uvar extra intresserad att följa makens brorson. Undrar om din man var lika sugen - att följa Idol alltså;-) DS.

znogge sa...

Visst är det ett väldigt duktigt band som spelar!

Nu önskar jag er en underbar vecka i värmen :D

Kram

Ama de casa sa...

Men vad kul att ha en släkting i bandet! Ska kolla efter honom när jag ser programmet senare (har bara tittat på facit ännu, utröstningen alltså ;-) )

Härligt att det snart bär av! :-)

Anni sa...

Önskar er en alldeles underbar och avkopplande resa med mycket sol och värme <3

Susanne sa...

Hoppas du får massa mes sol och värme.

Ami sa...

Så kul att ni har en släkting som är med i bandet!
Ha nu en härlig semester!
Kram

Ditte sa...

Idol ser jag inte, men visst hade jag tittat om en släkting var med som musiker. Musik gillas högt, men inte programmet Idol

Däremot hade jag också gärna sett och lyssnat till Lisa Nilsson och Erik Söderlind på Fasching. Kan tänka mig att matplatserna snabbt såldes slut. Men baren duger ju bra.

Skönt nu för er med sol, värme och semester. Önskar er en trevlig resa.
Kram!