onsdag 21 november 2018

Gran Canaria dag 5

 Tur med vädret har vi idag med, och maken är bättre i magen! Började dagen med en joggingtur i det underbara vädret, känns lyxigt att kunna gå ut i linne och kortbyxor och springa! Utsikten från frukostrestaurangen är inte dum heller. Det blev en dag vid poolen, även för maken, fast under sitt parasoll. Försöker ta mej igenom bokcirkelns val av bok, över 700 sidor, en mycket speciell bok, någon som har läst den ” Ett litet liv”?
Ikväll promenerade vi till ett Tapas ställe i närheten och åt, allt smakade gott förutom köttbullarna, eller det var inget större fel på dem, trodde dock de skulle vara mer kryddade och i tomatsås. Nu regnar det ute, hm...hoppas det drar vidare under natten!











6 kommentarer:

BP sa...

Även om det regnade hos dig ikväll så antar jag att du föredrar vädret på Gran Canaria jämfört med -1 grad här hemma. Ingen snö dock, tack och lov. Bilderna är helt underbara att titta på. Jag bara njuter:-) Å maten - MUMS!!!

Å din man är som min - direkt sol är ett stort "NO-NO";-)

Gillar tegelstenar, men jag är ju insnöad på deckare så... ingen hjälp här inte;-)

FREEDOMtravel sa...

Härligt! Och det ser i alla fall ut att vara varmare än här ;) Maten ser supergod ut, till och med köttbullarna, i alla fall på bild ;) Ha det fortsatt bra!

Ama de casa sa...

Med tanke på hur prognosen såg ut innan så har ni verkligen haft tur med vädret :-)
Skönt att maken är bättre - hoppas han är helt kurant nu.

Och om regnet kommer sent på kvällen/natten, det gör ju inte så mycket. Förhoppningsvis har det gett med sig tills morgonen :-D

Ami sa...

Så skönt att maken känner sig bättre, hoppas ni även slipper regnet!
Kram

Ditte sa...

Skönt att maken är bättre. Fint att vila under ett parasoll och kunna vara ute. Låter trevligt med tapas. Dessa köttbullar tycker jag också oftast är smaklösa. Men det kan ju variera. Numer hoppar jag över dem...
Ni ser ut att ha det bra och hoppas nu att regnet inte består.
kram!

znogge sa...

Den boken har jag läst och till en början gick det trögt men den tar sig i slutet. Dock gillade jag inte språket och det kändes som om det hade för många ord och onödigt långa meningar. Ingen avkopplande läsning direkt.

Kram