måndag 26 november 2018

Tillbaka i vardagen

När vi var på Gran Canaria fick jag denna bild skickad till mig, Maja som följer sonens flickvän vart hon än gick, skönt att hon trivdes hos dem, hon är ju gammal och inte så  frisk, men hon fixade att vara i ett nytt hem i en vecka, inte kräktes hon heller, hurra!

...och idag kom denna bild från maken, dags för en A-check (vad nu A-check är, en större check misstänker jag) av flygplanet vi åkte hem med i lördags.

Ikväll är det dags för jympa och så stressa iväg till jobbet direkt efter, back to reality!

5 kommentarer:

znogge sa...

Så skönt att det gick bra och att Maja trivdes bra hos sonen och flickvännen. Det betyder mycket. Tryggt att veta dessutom att planen får noggranna genomgångar.

Kram

Ditte sa...

Hoppas inte planet hade några större brister. I alla fall är ni lyckligt hemma. Skönt att Maja klarade av vistelsen borta och dessutom verkade trivas. Och som vanligt tar du spurten på en gång med både gympa och jobb. Önskar dig en hyfsat lugn natt.
kram!

BP sa...

Vilken trygghet dör dig att veta att Maja trivs hos sonen och flickvännen. Bilden är härlig:-)
Så din man jobbar idag, medan du har fått vara ledig en extra dag. Ganska roligt att serva samma plan som ni flög med igår. Å här kan du läsa vad alla checks är i samband med flygplan:
https://en.wikipedia.org/wiki/Aircraft_maintenance_checks#A_check

Önskar dig en lugn natt, så att du kan acklimatisera dig efter semestern;-)

Steve sa...

Skönt att Maja kände sig trygg i sitt tillfälliga hem.
Helst skulle väl maken vilja göra en A-check av planet innan ni gick ombord. Men, jag tror nog att alla kontroller görs noggrant. Att tro det är väl en förutsättning för att våga välja flygtransport.

Ama de casa sa...

Så mysigt att det gick så bra med Maja hos sonen och flickvännen. Skönt att veta att det funkar så bra :-)

En större check av planet EFTER ni åkt hem med det? Oooo... ;-) Fast å andra sidan var ni ju redan hemma och det hade således gått bra även utan den där stora checken :-)