söndag 4 november 2018

Skyltsöndag

Dags för söndagsskyltning igen som BP håller i. Blir lite blandat idag...

Sossarna vill som vi, ha kvar GKS.

En bekant jag känner är i Tel Aviv nu, och där gör de redan reklam för det som komma skall i maj månad!

Hittat på nätet...

Var sen till jobbet igår kväll, men fick sällskap på min promenad i kulverten av en robot...

På väg hem i morse på cykel genom kyrkogården, måste ha varit magiskt vackert på kvällen med alla ljus, som nu inte syntes lika bra.

En favorit i repris denna Halloween månad...
Så är det!

Har varit ute på balkongen och fixat lite med en annan ljusslinga,nu när solcellslamporna inte lyser upp så mycket numera, pga för lite sol på dagarna! Fast idag har det visst varit lite soligt va? Medans jag satte upp lamporna så vallfärdade gulsvarta supportrar till Friends Arena,match idag alltså,  har förstått att AIK har fått guldvittring?
Jag laddar lite oroligt för natt nr 3, det var stökigt i natt med många patienter...och irrar runt och försöker hitta saker...håller tummarna för en bättre natt!

8 kommentarer:

Ditte sa...

Trevligt med goa och blandade skyltar. Att NKS inte skulle räcka till visste ju de ansvariga redan innan det hela var klart...Men man brydde sig inte. Så respektlöst mot er som jobbar och blivande föräldrar.
Och i Israel är man taggad. Spännande!
Pumpbebisen var häftig.
Skönt med sol hemma men lite extra hjälp kan nog ledlamporna behöva. Och ljusslingor lyser ju upp fint.
Önskar dig en bättre natt.
Kram!

BP sa...

Bingo för denna skyltmix:-) IQ-testet var härligt. Å den andra skylten verkar ju redan ha besannat sig efter några dagar på NKS.

Toppen med en bekant till dig som befinner sig i Tel Aviv. H*n kommer säkert kunna ge dig massvis med tips - förutom självaste EC då;-)

Den där roboten borde vara till för att transportera er mellan GKS och NKS.

Mina absoluta favon är pumpaförlossningen och urinblåsan - hahaha:-)

En härlig skyltning! Tusen tack för den och länken:-)

Guldkryckan sa...

Melodifestivalen ja, jo, man sitter väl där och kollar som vanligt, minns dock inte vad vi ska skicka dit, missade uttagningarna tror jag eller så har min hjärna stängt ute den informationen, i protest ;)
Nä...ska bli intressant trots allt.

Hedersamt arbete du har, att ha ett sådant ansvar tar på krafterna förstår jag, speciellt när man, om jag förstått det rätt, inte får det som behövs av ledningen. :(

Ha det bäst nu.

BP sa...

Me again:
Glömde ju "bekräfta" att det var soligt hela dagen idag. Det gick till och med att sitta på balkongen med kappan på. Helt okej med andra ord.
Åsså önskar jag dig såklart en lugnare och mindre stökig tredje natt på jobbet.

Paula sa...

Usch ja, har ett barnbarn som fyllde 24 igår och för bara ett par veckor sedan var han blåslagen med blodvite. Jo då han bor i Solna och går på alla matcher. Suck. Vad gör man? För mig är det obegripligt att man ska slåss på en idrottsarena...
Då tittar jag hellre på dina kuliga bidrag, den förlösande pumpan är urläcker. Kaffegöken skulle jag inte tacka nej till, det var längesen. Flera år, på den tiden jag ännu klarade av att åka skidor. Då hade vi termos med kaffegök med oss på turerna. Plötsligt vågade man stå även i nerförsbackarna, haha
Tack för härliga bidrag även denna vecka!

Åke sa...

Kul I.Q. test... gick inget vidare där :) Ja kyrkogårdarna var fina, inuti kyrkan jag besökte tändes 183 ljus också när namnen på de avlidna under året lästes upp och en röd skymning lades in där framme. Aha sossarna vill behålla där, tvärt om uppe i Sollefteå, gravida blir utbildad att föda i bil där. Och det har säkert förkommit redan. Vette sjuttsingen hur det kommer att gå om miljöpartiet får härja ett tag till för det för förekommit ironiska inslag att föda på cykel där... Vet du hår långt de fått till BB däruppe? Ni har väl någon facklig tidning...

Ama de casa sa...

Haha! Jag blev lite impad av mig själv över den där IQ-testen. Jag som knappt vet skillnaden mellan höger och vänster såg att han lyfte på fel ben på dom första skyltarna. :-D

Är det inte lite läskigt att gå där i dom där kulvertarna? En robot är väl frän, men känns inte som nån trygghet direkt.

Häftig pumpainstallation! :-D

Det där med vad som motiverar att man stiger upp är också bara såååå sant! :-D

Anni sa...

Nu har jag läst och läst och läst hos dig. Jisses, vad du hinner lägga in många inlägg! NKS och Berlin och så allt annat däremellan. Hungrig blev jag också mitt i allt, det var väl någon bild du lade in. Jag blev tvungen att ta en paus för att äta lite ;-)
Nog tycker man att ni borde få en guidad tur på er nya arbetsplats innan ni kastas in i verksamheten. Tur att det var lite lugnt en stund så att ni kunde kika själva. När är det tänkt att ni ska få era skåp? Har ni ens rum att byta om i, eller har någon missat den detaljen också? Hoppas verkligen att ni får allt att fungera, det måste vara otroligt frustrerande att försöka göra sitt jobb i ny och okänd miljö.
Kram!