torsdag 15 november 2018

Ostrukturerat

Stressen att sitta i telefonrådgivningen när vi inte har ett enda rum ledigt redan när vi kommer klockan 21 är inte kul. Huvudvärken kom redan vid midnatt. Tacksamt nog kunde Danderyd hjälpa oss flera gånger i natt, de andra sjukhusen hade fullt.



https://www.svtplay.se/video/20039782/lokala-nyheter-stockholm/svt-nyheter-stockholm-15-nov-08-35-1

..och här är en länk till lokalnyheterna som idag tar upp vår långa kulvertväg till och från jobbet, utan att vi får kompensation...

Fortsättning följer, nu ska vi åka och lämna Maja hos yngsta sonen, sen är det dags för en natt till!

4 kommentarer:

BP sa...

Bara en natt kvar, sedan Gran Canaria som väntar på dig.
Ostrukturerad och underdimensionerad, precis som förut alltså... Suck!
Ska kolla Stockholmsnyheterna klockan 21:45 ikväll.
Som jag skrev igår, jag väntar fortfarande på ett positivt reportage om NKS...

Anni sa...

Hoppas verkligen att du inte bara får en bättre jobbnatt inatt utan att det vänder helt till det bättre! Bra att det tas upp på nyheterna, kanske att någon reagerar då.
Unnar dig verkligen semestern <3

Ditte sa...

Vilken bedrövlig arbetsmiljö! GRRR! Ett under att ni stannar kvar här. Ansvariga skulle komma och vara med ett dygn när ni jobbar för att begripa. Skönt att du nu har en natt kvar innan det blir lite lättsammare. Skönt med en tur till G.C.
Önskar dig en bättre natt.
Kram!

Ama de casa sa...

Men jösses... Såg inslaget - att det var SÅ långt hade jag inte fattat, men att det skulle kännas otryggt, det fattade jag direkt. Läskig promenad!

Och fullsatt innan ni ens börjat... HUR TÄNKTE DOM DÄR? Att dra ned antalet platser är ju direkt straffbart kan jag tycka.

Skönt att du har ledighet att se fram emot!