lördag 27 juli 2019

Sa Calobra

Började dagen med punka, tur man är gift med en f.d bilmekaniker, för det löste sig snabbt, dock med ett reservhjul som inte kan köras med hur länge som helst, och som bara får köras i max 80km/h, fast snabbt gick det inte idag i hårnålskurvorna ner till Sa Calobra, men det var det nästan värt, för vilken utsikt! En perfekt lite molnig dag för en biltur. Men dessa smala vägar där man knappt kommer fram med en bil...puh!!!


7 kommentarer:

Znogge sa...

Ibland är det extra viktigt att vara gift med rätt man ;-) Så vackert det såg ut men serpentinvägar är inget för mig!

Kram

Ama de casa sa...

Men? Punka på en hyrbil? Då borde ni få nån sorts kompensation för sveda och värk (även om det kanske varken sved eller värkte). Skönt att din make löste omaket så snabbt och smidigt.
Tur ändå att inte punkan ställde till med mer än "lite" besvär...

Såg vackert ut!

Ditte sa...

Otur! Men sånt händer!Skönt maken ordnade till punkan. Och tur att det finns en praktisk person med i "sällskapet". Underlättar helt klart. Kan berätta att i vår familj är det inte jag.
Vi har semestrat mängder av gånger på Mallorca så jag känner väl till vägarna. Var alltid glad att vi inte hade cykelsemester här.
Önskar er fortsatt fina dagar.

Guldkryckan sa...

Såg ju lite tight ut att köra där...det räcker nog med 80 knyck ;)
Vilken osis med punka där...tur det fanns reservhjul iallafall...inte alltid det finns med konstigt nog utan bara en sådan där sprayburk med "lagning på burk"...hade det när vi hyrde bil i Grekland för många år sedan...varför får man alltid punka på semestern?

Hur som helst...ha det fortsatt bäst :)

BP sa...

Osis med punka på en sprillans ny(?) hyrbil. Å japp, man tackar för en man som är händig. Tur att ni valde just den utflykten, för jag tvivlar på att man vill komma upp i 80 km/t där. Sedan är det också en fördel om man inte tenderar till att bli åksjuk på dessa serpentinvägar. Men som du säger - utsikten är ju magnifik!

Paula sa...

Så vackra och hisnande vyer!

Anni sa...

Hahahaha, hade du velat åka i mer än 80 km/h där? Det hade INTE jag! Så kurvigt!