tisdag 22 november 2022

Gran Canaria dag 3

Vaknade till ännu en solig och varm dag….
 
Började dagen med en joggingtur, underbart att kunna jogga i kortbyxor och linne! 

Fina bilder från parken igen..
…och bergen som syns i bakgrunden. Morgontempen ligger på runt +20 ;-)
Hälsade på den lille katten som även idag låg bekvämt på en bil.

På väg mot den efterlängtade frukostbuffén…

Som bjuder på allt man kan önska sig, här det sista jag tar, färsk frukt, men innan dess: stekt ägg och vita bönor, skinka, ost, färskpressad juice, korv, gravad lax , yoghurt, mandlar, nötter, granola…smakar så bra efter lite träning.
En sen lunch på terrassen blir en smörgås med Philadelphiaost och salami…
Njuter av sol och värme….
Hann med ett vattenjympapass idag också innan lunch. Sista bilden är en kvällsbild där vi har lite ” after beach” innan det var dags för kvällens middag, som idag hade italienskt tema.
En drink i baren som blev en alldeles förskräcklig caiphirinia, vi önskade mer socker i den, fick nya drinkar, men de smakade lika hemskt, så vi bytte ut dem mot en klassisk gin&tonic, blev mycket bättre. Sen kom de med ännu en liknade GT, som ursäkt antar jag för de hemska caiphirina- drinkarna….så nu kommer vi att sova gott! Glad måndag! 



4 kommentarer:

Anna i Portugal sa...

Gillar att ni har ett pentry på rummet, då kan en ju göra lite egna måltider om en inte vill äta ute hela tiden. Det passar mig! Skönt med så varmt väder, nu är jag avis :) Vi har 12 på morgonen och ca 20 på dagen.

Ditte sa...

Så skönt ni har det! Och fint med en joggingtur på morgonen i de vackra omgivingarna.
Perfekt att sätta sig till dukat bord-
Och tanken på att inte ens behöva fundera på mat är behaglig.
Ni får nog göra er caprina på rummet i stället för att beställa. Men bra att GT:n var ok.
Ha en skön tisdag.
Kram

Ami sa...

Så trevligt att de bjöd på en extra drink eftersom ni klagade. Och härligt med lite värme. Jag brukar alltid säga att vi har sommar mitt i vintern. Ha det bra och njut. Kram

BP sa...

Ser ljuvligt ut! Njuter med dig, vilket är ganska lätt med 35 centimeter snö utanför porten;-)
Himla snygga joggingbyxor:-)
Caiphirina har jag faktiskt aldrig druckit, men vet att det är en brasiliansk drink. Bra att de bjöd på nåt så "simpelt" som en G&T. Den kan man ju knappast förstöra;-)

PS. Vad tyckte din man om Argentina-Saudiarabien? Bästisen Yvonne och hennes son undrade hur mycket Saudiarabien fick betala för den segern. Sådant skulle man aldrig antagit om VM gått någon annanstans... DS.