söndag 27 november 2022

Gran Canaria dag 9 och skyltsöndag

Klockan är 08:10 på morgonen och jag är på väg ut på min vanliga morgonrunda…ännu en magisk morgon! 

Stiliga kaktusar utanför hotellet.
Kan inte låta bli att fota dessa fantastiska träd…

…och palmer…
Idag fick vi plats utomhus vid frukosten, det skulle bli en varm dag.
Första advent idag, och lite pyntat på frukostborden.

En bättre bild! 

BP:s http://bp-computerart.blogspot.com/ skyltsöndag, och bästa skylten på min joggingväg är denna, vårt barnbarn heter ju Samuel! 

Jodå, hotellet skyltar med fotbolls-VM! 
En bra skylt i baren.
Ingången till parken…

Tavla på hotellet…

Tjusig inredning på hotellet, och vi trivs! 
Tyvärr börjar jag känna av halsont …suck…hoppas det inte blir värre! Det blir en lugn kväll. Maken har ändrat tiden för kvällens middag, för ikväll spelar Tyskland mot Spanien!  

6 kommentarer:

znogge sa...

Ännu en härlig dag med sol och värme, precis som det ska vara. Otur dock att du börjar känna av halsen så jag håller en tumme för att det inte ska bli något större av det.
Snygg skyltat med bilder från hotellet.

Kram och god kväll!

Äventyret framtiden sa...

Nu har jag läst alla dina inlägg utan att ha kommenterat dem (jag ligger lite efter nu ;)) men jag förstår att ni har det toppenbra. Hoppas du inte blir sjuk! Bilden av gymnasten på hotellet kunde ju vara av dig Susjos!
Snyggt skyltat, snygga foton!
Kram!

Paula sa...

Nänä man kan inte bli sjuk när man är i paradiset! Sugrör ja, jag som aldrig dricker drinkar eller äter på hamburgerhak är inte van vid dylika alls. Imponerande skylt på alla fotbollsmatcher! Är det som på bilden när ni går ner till stranden du och maken, du stretchar och han hjälper till? Nä just ja, ni går ju inte till stranden utan håller er vid poolen! Njut vidare, det roliga har ett slut och slasket här hemma har högsäsong/Kram

Ditte sa...

Snyggt skyltat! Och roligt med bilder från omgivningarna och från hotellet. Förstår att ni trivs med allt.
Kanske blev det en väldigt sen middag med tanke på att matchen Spanien- Tyskland spelades sent. Men å andra sidan så äter en ju sent i Spanien.
Trist med halsont och hoppas det onda snabbt försvinner.
kram

BP sa...

Hahaha! Åt ni före eller efter matchen. Eller kanske under pågående match. Den var rolig och händelserik. Å det var en himla tur att tysken med det minst sagt konstiga namnet Füllkrug gjorde 1-1, annars hade Tyskland fått respass tillsammans med blåbärsnationen Qatar och Kanada, som jag hade unnat att gå vidare.
Nu hoppas jag verkligen att ditt halsont går över lika fort som din mans förkylning. Håller verkligen tummarna.

Å skyltarna - självklart satsar jag på fotbollsskylten och även Samuel. Men din Samuel är betydligt sötare än personen på skylten;-)

Tusen tack för länken och för att du tog dig tid att skylta trots semester:-)

Åke sa...

Härligt och värmande att se att ni har det bra. Samuell skylten slog ju in bra :) Hoppas det halsonda går över, krya å dig