torsdag 14 februari 2013

Äntligen!

I morse när jag kom hem från jobbet var sovrummet (äntligen) flyttat till det nyrenoverade större rummet (eller ja, delar av det var flyttat...sen ska garderober flyttas och gardiner köpas mm...). Underbart att vara (tillbaka) i det större sovrummet igen!
Natten på jobbet var turbulent timvis, och ett andningshål på nån timme var skönt, så vi hann få lite i oss.
Stöd gärna oss på Facebook : Stöd Barnmorskornas Kamp.
Så enormt mycket vi syns och hörs nu i massmedia (Äntligen !), även på Aktuellt ikväll var en kollega med angående den urusla vården vi bedriver. Och en kollega från mitt sjukhus talade i radion idag :"We can´t guarantee patient safety"...en så bra intervju!
Det sista jag och en kollega gjorde i morse var att sätta en kvinna (med värkar) och hennes man i deras bil igen (efter att ha gjort alla kontroller förstås), då de kom till vårt sjukhus utan att anmäla att de var på väg, och skicka dem till ett sjukhus söder om stan som hade plats och personal att ta hand om dem! För hos oss har det varit med eller mindre fullt hela natten! Tror vi hänvisade fyra stycken totalt,och höll en del hemma ....
Var trött förstås idag när jag vaknade, och såå tacksam att jag bara hade en singelnatt i natt. Nu är jag ledig till lördag (hur jag nu har lyckats lägga in just en melodifestival lördag i schemat igen!!???) Har lyssnat på bidragen ikväll, och i Skellefteå på lördag är det många bra låtar! Återkommer med mina favoriter!

5 kommentarer:

BP sa...

Snyggt sovrum:-)
Har inte FB (tänker inte skaffa heller) men jag är så otroligt glad över att ni börjar synas och höras - äntligen! Bra jobbat där!

Anna sa...

Åh va härligt med ett nytt sovrum! Och jag tycker att det är bra att ni säger ifrån! Jag stödjer er till fullo!
Kram

Shamrock sa...

Har tänkt på dig när jag sett/hört debatten

Kicki sa...

Så fräscht det blev!
Nu har jag läst din S-lista också för den hade jag ju missat! Kram

Västgötskan sa...

Inte lätt när man inte räcker till. Men det är ju inte ni som jobbar där som har valt det.

Superfint sovrum! Och älskar (fortfarande) tapeten! ;-))

Kram M