tisdag 12 februari 2013

Fettisdag


Började dagen med att lyssna igenom jympamusiken och fundera på rörelser till passet. Åkte sen med yngsta sonen till Kista Centrum för att luncha och hitta sommarkläder till honom,som ju ska till södra halvklotet snart...känns konstigt, ska berätta mera snart....
Det är ju fettisdag idag, och det var kö till konditoriets semlor. Sonen gillar inte semlor,eller rättare sagt inte mandelmassan-som jag älskar! Två semlor fick följa med hem,en till mej och en till min man som däremot verkligen gillar semlor. Denna semla var mättande ska jag säga!
Ikväll har jag suttit med årsräkningen som man måste göra när man är "god man",som jag ju är åt min pappa. Känns lite omodernt att få blanketter hemskickade från överförmyndaren och skriva i för hand- och inte med blyerts, aja baja! Detta tog hela kvällen, och jag är inte färdig än! Suck!
Idag har vår verksamhetschef svarat i DN angående barnmorskeprotesten, det kan ni läsa här, som synes så stöttar hon oss, det känns ju bra!

7 kommentarer:

Browneyedgirl sa...

Visst är det mums med semla =)
Kikade in och ville säga hej!
Ha en bra dag!

Sus sa...

Spännande att höra vad sonen tänker ta sig till!

Kanske han kan ta med min Äldsting ;)

fialia sa...

Semlor ja, vi åt någon innan vi reste iväg, kul o höra vart sonen ska åka.
sv: det finns wifi i huset, ett krav från oss då maken jobbar lite varje dag. Det begränsade oss lite i val av boende för på södra sidan finns det inget internet eller mobiltelefon kontakt. Men däremot e de sol alltid där. Men det jobbas på de, internet alltså hehehehe
ha de Fia

Helga sa...

Vi åt också semlor och min son vill inte heller ha ;)

Bra att ni ryter ifrån. Det behöver vi också göra...

Anna sa...

Ja vi åt igår vi me, men nu väntar jag till nästa år :)

Kram

Kicki sa...

Fick årets ranson i form av minisemla på jobbet!:)

Fru Venus sa...

Jösses vilken fastlagsbulle! Hoppas jag får syn på dig i Kista nån gång :-)