måndag 18 februari 2013

Hope Springs

Såg en underbar film i fredags från Lovefilm, och ville att min man också skulle se den- så i går såg jag den igen!  Om ni gillar Meryl Streep (som spelar fantastiskt, liksom Tommy Lee Jones)och har varit gifta/sambo länge så är det stor chans att ni på något sätt kanske känner igen er.
Moviezine skriver om handlingen såhär : Meryl Streep och Tommy Lee Jones spelar Kay och Arnold som har varit gifta i 31 år. De sover sedan länge i separata rum och äktenskapet är inte mycket mer än vanor och bekvämlighet. För att hitta tillbaka till varandra åker de till Hope Springs för att där gå en intensivkurs i relationsterapi som hålls av Dr. Feld, spelad av Steve Carell.
Man kan inte bara kalla den en romantisk komedi, fast den är rolig stundtals, det är mer ett drama i vardagen,och en av de bästa filmer jag sett! Och JA jag är lite såld på min stora idol, Meryl Streep! Ska någon spela in en film om mej,så får Meryl Streep rollen som mej! Vilken drömskådespelare skulle få spela DIG på film? 
9 kommentarer:

Husfrun sa...

Tack för filmtips. Tycker Meryl Streep är en underbar skådespelare. Kram.

fialia sa...

Håller med dig om Meryl Streep hon e fantastisk.
SV: vi bodde i valle gran ray sist men maken jobbar till o från o internet där kunde vi inte lite på när vi bokade hus.Men det e lite bättre nu (på sina ställen)så nästa år då......
ha de Fia

Anni sa...

Ernst-Hugo, kanske ;-)

Madeleine sa...

Tack för tipset!

Angelina Jolie... Hon skulle nog göra sig bra som mig... Fast hon fick nog lov att äta upp sig lite först... ;)))

Kram!

Susanne sa...

Tack för filmtipset.

Yoyce funderingar sa...

Meryl Streep är ju helt underbar, hon är nog den bästa jag vet också. Jag har inte sett filmen så tack för tipset!

Home2tiny sa...

Såg den själv för någon kväll sen o tyckte den var toppen .Meryl är en favoritskådis o har du inte sett Julie o Julia måste du göra det, där är hon underbar. Kan säga att jag kände igen mig på ett kul sätt i några av scenerna. Kramisar Tina

Camilla Karlsson sa...

Vilken härlig film. Kände igen mig i många delar. :)
Kram fr Camilla

Trillingnöten sa...

Jag såg denna för en månad sen och älskade den! Riktig feel-good! ps. tack för titten på min blogg! Jag återkommer hit!